Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

SITE ΓΙΑ… «ΓΑΜΑ» ΕΘΝΙΚΗ


Έχω ακούσει κατά καιρούς αρκετά αρνητικά σχόλια για το επίσημο site του Πανσερραϊκού. Επειδή όμως η επαφή μου με το άθλημα είναι πολύ επιδερμική, δεν έχω δώσει ιδιαίτερη σημασία. Αν μάλιστα ισχύει αυτό που έμαθα, πως δηλαδή υπεύθυνη τύπου της ομάδας είναι η Ειρήνη Παπαδάκη, τότε οι απαιτήσεις μου από την επίσημη σελίδα της Σερραϊκής ΠΑΕ, είναι ακόμα πιο χαμηλές!

Μου επισήμανε κάποιος φίλος πως συμβαίνει κάτι περίεργο. Ο νέοπροσληφθής προπονητής του Πανσερραϊκού εν ονόματι Ανχελ Πεντράθα, πριν καλά καλά αναλάβει εργασία παρουσίασε κάποιο πρόβλημα υγείας στην πατρίδα του και τελικά δεν θα μπορέσει να προπονεί την ομάδα της πόλης μας. Το γεγονός αναφέρεται σε εφημερίδες και sites αλλά από τις Σερραϊκές σελίδες το διαβάσαμε μόνο από το serrespress. Βέβαια δεν περιμένετε να έχει γίνει και κανένα ρεπορτάζ από το blog του φίλου μας. Όπως πάντα μια αντιγραφή έχει κάνει και το ανέβασε ως νέα ανάρτηση.

Το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό (οι κλεμμένες αναρτήσεις του serrespress ). Θέλω να σταθώ στην περίεργη σιωπή του panserraikos.eu. Σαν επίσημη σελίδα της ομάδας δεν θα έπρεπε ή να επιβεβαιώσεί ή να διαψεύσει την είδηση; Χρειαζόταν να περάσουν τόσες μέρες παραφιλολογίας για να βγει μόλις χθες απλά μια δήλωση κάποιου Χαλκίδη χωρίς όμως να υπάρχει κάποια άλλη ενημέρωση από την ομάδα;
Ειρήνη μου σε διακοπές είσαι γλυκιά μου;;;

Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

ΑΡΙΑΔΝΗ... ΓΥΡΝΑ ΞΑΝΑ!!!


Φανατικός αναγνώστης της Αριάδνης και η απουσία της με έχει αναστατώσει. Που πήγε και πως μας άφησε έτσι ξαφνικά;

Ο «Καθρέφτης» της έχει να ανανεωθεί από τις 23 του μήνα και αυτό μας δημιουργεί υποψίες! Μάλλον η Αριάδνη την έκανε για τις παραλίες και δεν μας είπε τίποτα.

Ξέροντας το χαρακτήρα της, το “μεγαλοπιάσιμο” της και σε συνδυασμό με την ιδιότητά της ως υπαλλήλου της κρατικής τηλεόρασης (μεταξύ των άλλων), πιθανολογώ ότι βρίσκεται τουλάχιστον στον …Μαυρίκιο!!!

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

ΔΑΣΚΑΛΕ ... ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ


Γνωστή η αλλεργία που παθαίνω με τις ιστοσελίδες που μόνο λόγο ύπαρξης έχουν το κέρδος. Ειδικά αν πρόκειται για ερασιτεχνικά sites που τα διαχειρίζονται διάφοροι με διάφορες άλλες ασχολίες και δημοσιοϋπαλληλικές ιδιότητες, τότε είναι που τρελαίνομαι πραγματικά.
Ρε φίλε έχεις ένα άλλο επάγγελμα (λειτούργημα θα έλεγα καλύτερα), είσαι δημόσιος υπάλληλος, θέλεις να έχεις χόμπι, να το παίζεις φωτογράφος, ψαράς, κυνηγός και ότι άλλο, την τόση κονομησιά τι την θέλεις;
Ο λόγος για το serresgoal που είναι αθλητικο-φωτογραφικό site και ασχολείται κυρίως με το τοπικό ποδόσφαιρο. Αξιέπαινη προσπάθεια θα μου πείτε. Ναι αλλά εδώ δεν μιλάμε για ένα απλό χόμπι. Εδώ έχουμε μια παράλληλη ασχολία που αποδίδει και μάλιστα αποδίδει γερά.
Μπήκατε να δείτε τη σελίδα; Λες και μπαίνεις σε τοίχο με διαφημιστικές καταχωρήσεις. Από σουβλατζίδικα μέχρι ΠΡΟ-ΠΟτζίδικα, από καφετέριες μέχρι λογιστικά και από πιτσαρίες μέχρι πολιτικούς μηχανικούς.
Εδώ δυστυχώς μιλάμε για καθαρή κερδοσκοπία. Μπορώ να γίνω ακόμα πιο κακός και να μιλήσω και για ...παρανομία. Μη μου πείτε πως υπάρχουν παραστατικά και εισφορές για όλες αυτές τις διαφημίσεις; Μη μου πείτε πως υπάρχει κάποια διαφημιστική εταιρεία από πίσω; Εδώ ο άνθρωπός γυρίζει από μαγαζί σε μαγαζί, παίρνει μερικά Ευρουλάκια, του δίνουν και μια κάρτα του μαγαζιού και αυτός τη βάζει στο site. Όπως έκαναν κάποτε οι πειρατικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί.

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΞ

“Όταν τα βάζεις με κάθε «δημοσιογράφο» ξεχωριστά, όλοι οι υπόλοιποι συμφωνούν μαζί σου. Αν τα βάλεις ταυτόχρονα με όλους, συμμαχούν εναντίον σου”.
Αυτό με δίδαξε ο δάσκαλος μου στην… πυρηνική ιατρική. Γιατί δεν σας το είπα. Είμαι πυρηνικός γιατρός. Αυτό αποφάσισα να λέω ότι είμαι από δω και πέρα. Δημοσιογράφοι κάποιοι, πυρηνικός επιστήμονας εγώ. Ότι δηλώσει ο καθένας!!!

Ίακχε, λες πως έχω «πάθος» με τον Σαββίδη; Που ξέρεις, μπορεί και να τον γουστάρω.
Λες επίσης πως βοηθώ τους «διώκτες» των ανώνυμων blogs. Που ξέρεις, μπορεί και να είμαι προβοκάτορας και προσπαθώ να διεμβολίσω τα blog από “μέσα”.
Θα σου απαντούσα, αλλά νομίζω πως θα πάει “τζανπα” η προσπάθεια και το αποτέλεσμα θα θεωρηθεί “τεχνιτό” !




Πολλές οι προσπάθειες για το ποιος είμαι. Στην αρχή με λέγανε κάποιοι Άκη. Ίσως τους βόλευε και ίσως να ικανοποιούσε τη δική τους κακία. Αργότερα άρχισαν να σκέφτονται πιο σφαιρικά. Η Φωτεινή είπε κάποιος και τον ακολούθησαν αρκετοί σε αυτή την άποψη. Κάποιος πιο έξυπνος πίστεψε πως μπορεί να είναι και ο ίδιος ο Αλέξανδρος. Τελευταία ακούστηκε το όνομα της Άννας. Καλή σκέψη και αυτή. Αν έχεις φαντασία, πλάθεις τρομερές ιστορίες. Ακούστηκαν ονόματα και μου ήρθαν και e-mails που με αποκαλούσαν Λάζαρο, Γιάννη, Αριάδνη, Σάκη, Βασίλη, Μάχη, Ζωή και διάφορα τέτοια. Ποικιλία να υπάρχει. Το κορυφαίο όμως ήταν όταν 2-3 πίστεψαν πως πίσω από αυτό το blog κρύβεται ο ίδιος ο Πανούλης. Σου λέει, πως γίνεται να «προβάλλεται» τόσο αυτός. Μήπως τα γράφει ο ίδιος για να αυτοπροβληθεί, να αυτοδιαφημιστεί (η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση) και να φανεί και στα μάτια του κόσμου σας ο καημένος που βάλλεται αναίτια και απρόκλητα από παντού; Βρε τον «κερατά», μέχρι που έφτασε!!!

P.S. Ο τίτλος μπορεί να αναφέρεται σε μένα αλλά μπορεί να αναφέρεται και σε … σένα!

Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

ΣΑΒΒΙΔΗ ΕΣΕΝΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ «ΣΗΚΩΣΟΥΝ»;


Όταν κάποιος διαβάζει τον τίτλο «''Σηκωσαν'' το ξυλουργείο και το κηροποιείο της Ι.Μ. Κηρύκου και Ιουλίτης», τι καταλαβαίνει;
Ή να το διατυπώσω αλλιώς. Παίρνεις τηλέφωνο σε ένα φίλο σου και του λες «μου “σήκωσαν” το σπίτι. Αυτός τι θα καταλάβει;;; Αν μάλιστα του πεις στη συνέχεια πως απλά πούλησες αυτά που εννοούσες με τη λέξη “σήκωσαν”, πιθανότατα να σε βρίσει και να σε χαρακτηρίσει και μεγάλο παπάρα, που τον τρόμαξες!

“Σήκωσαν” λοιπόν που λέτε το ξυλουργείο και το κηροποιείο λέει στον τίτλο του το δημοσίευμα προς χάριν εντυπωσιασμού και στη συνέχεια απλά διαβάζεις πως πουλήθηκαν νομιμότατα και διάφανα.

Αυτή είναι η «δημοσιογραφία» Σαββίδη! Αυτά κάνει η ανεπάρκεια και η έλλειψη δημοσιογραφικής παιδείας.

Και ρωτώ. Χρειάζεται κάποιος να είναι εμπαθής μαζί του για να διαπιστώσει πως ο άνθρωπος κάνει μόνο για να πουλάει σάμαλι στο πανηγύρι της Ηράκλειας;;;

P.S. Δεν νομίζω να πειράζει που το “σήκωσαν” το έχει άτονο;
P.S. Σαββίδη με εκείνη τη μήνυση τι θα γίνει; Θέλω να κανονίσω το πρόγραμμά μου και πρέπει να ξέρω πότε είναι να καταδικαστώ και να φυλακιστώ (ίσως και να με εκτελέσουν).
P.S. Θα απαντήσεις σε καμία ερώτηση ( http://serresites.blogspot.com/2009/06/blog-post_7990.html ), να απαντήσω εγώ για σένα ή από τη σιωπή σου να καταλάβουν όλοι τις απαντήσεις;;;

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

ΑΣ ΤΟΥΣ «ΜΑΖΕΨΕΙ» ΚΑΠΟΙΟΣ

Αν δηλώσεις κάπου πως είσαι αστυνομικός και δεν είσαι, διώκεσαι και τιμωρείσαι. Αν πάλι θέλεις να γίνεις λογιστής, πρέπει πλέον να έχεις σπουδές στα οικονομικά και προϋπηρεσία και πάλι θα σου είναι δύσκολο. Ακόμα και κρεοπωλείο να θες να ανοίξεις, απαιτούνται γνώσεις που αποκτάς σε ειδικές σχολές και μετά μπορείς να δηλώνεις κρεοπώλης. Αυτά όλα όμως δεν ισχύουν στην δημοσιογραφία. Όποιος κάνει εκπομπή σε ραδιόφωνο, όποιος έπιασε ένα μικρόφωνο στο χέρι, όποιος δούλεψε σε Μ.Μ.Ε. από κλητήρας έως και καφετζής, μπορεί άνετα να δηλώνει «δημοσιογράφος»! Κανείς δεν τον πειράζει, κανείς δεν του το απαγορεύει και φυσικά κανείς δεν τον σταματάει. Δημοσιογραφία λοιπόν! Κουτσοί, στραβοί …όλοι «συνάδελφοί».

Δεν μου λες ρε Δελλή. Αν δεν ήσουν «δημοσιογράφος», τι θα μπορούσες να κάνεις; Θα μπορούσες για παράδειγμα να βοσκήσεις πρόβατα; Να δουλέψεις σε οικοδομή ή “μικρός” σε κουρείο; Πολύ αμφιβάλλω. Έτσι βρήκες τον εύκολο δρόμο της … «δημοσιογραφίας». Ο κλάδος που όλα τα επιτρέπει. Από το να γράφεις για την συνάντηση Καραμανλή-Ερντογάν που δεν έγινε ποτέ, έως να γράφεις στο blog σου για το πόσοι «ξένοι» σε επισκέφτηκαν, συμπεριλαμβάνοντας και τους…Έλληνες!!!


Σας θυμάμαι κάποτε ρε Δελλή με τον αδελφό σου, να γυρνάτε από ραδιοφωνικό σταθμό σε ραδιοφωνικό σταθμό (μόλις είχαν ανοίξει οι ιδιωτικοί) και να παρακαλάτε για μια εκπομπή. Ήσασταν παιδάκια ακόμα, με τα κοντά παντελονάκια και τα γυαλάκια σας. Χαριτωμένα μεν, σχετικά έξυπνα δε, αλλά έως εκεί. Θέλατε να γίνετε δημοσιογράφοι. Το εφικτό από το επιθυμητό, ξέρεις όμως πόσο απέχει;;;

Και τώρα ο Δελλής μεγάλωσε. Δηλώνει τρανός δημοσιογράφος. Το να δηλώνεις όμως φτάνει. Δεν θα σταθώ πάλι στα γνωστά (ποια σχολή έβγαλε και σε ποια ένωση συντακτών ανήκει), αλλά μόνο στην ιεροσυλία να αποκαλεί τον Χρήστο Πασσαλάρη… “δάσκαλο”. Ποια η σχέση σου ρε κακομοίρη Δελλή με τον Πασσαλάρη; Πως τολμάς και ξεστομίζεις τέτοιες κουβέντες; Και όλα αυτά για να τα βάλεις με τα blogs και τους bloggers. Μας λείπουν άλλα επιχειρήματα και λέμε ότι γουστάρουμε;;;

Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

“ΑΝΩΝΥΜΟΙ” VS “ΕΠΩΝΥΜΩΝ”


Ούτε η ακρίβεια, ούτε οι φτώχια, ούτε οι λακκούβες, ούτε καν τα βουβαλίσια μπιφτέκια δεν μας απασχολούν πια. Το θέμα συζήτησης είναι τα ανώνυμα blogs. Μεγάλο πρόβλημα για πολλούς. Ποιος είναι αυτός που κρύβεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο; Ποιος είναι αυτός που κατηγορεί, σχολιάζει, αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί και δεν τον ξέρουμε εμείς; Ποιος είναι αυτός που έχει 100, 200, 500, 1000, αναγνώστες κάθε μέρα, ενώ εμείς δεν μπορούμε να στεριώσουμε ούτε …μύγα;

Διαβάσατε τα ερωτήματα; Όλα περιστρέφονται γύρω από το “ποιος” και όχι γύρω από την ουσία! Δεν ρωτάμε και δεν βλέπουμε αν αυτά που γράφονται είναι αλήθειες. Δεν μας ενδιαφέρει αν αυτός που γράφει λέει απλά την πραγματικότητα. Ούτε μας ενδιαφέρει αν ουσιαστικά ένας blogger μας βάζει ένα καθρέπτη απέναντί μας και μας δείχνει απλά τη μούρη μας ή τα χάλια μας γενικότερα και αυτό μπορεί να μας κάνει και καλύτερους. Μας ενδιαφέρει να μάθουμε το όνομα του “τον κερατά” και να τον μηνύσουμε (άσχετα αν αυτά που γράφει είναι αλήθεια), να τον πολεμήσουμε, ακόμα και να του στερήσουμε την δουλειά του αν είναι στο χέρι μας. Δεν ακούω να λέει κάποιος πως αυτός ο blogger λέει ψέματα. Δεν ακούω κάποιον να λέει πως συκοφαντεί (και να το αποδεικνύει) αλλά μόνο βλέπω πως του προσάπτουν την …εγκληματική του ανωνυμία!

Δεν με ενδιαφέρει για τα υπόλοιπα blogs και έτσι θα μιλήσω μόνο για μένα και αυτό το blog. Από την μέρα που ξεκίνησα το έχω ξεκαθαρίσει. Δεν θα αφήσω Σερραϊκό site και Σερραϊκό blog, ασχολίαστο. Δεν θα αφήσω Σερραίο δημιουργό ή διαχειριστή σελίδας που δεν θα ασχοληθώ. Φτάνει όμως να έχω «ψαρέψει» κάτι μικρό ή μεγάλο που αξίζει να σχολιαστεί. Δεν έχω τίποτα ιδιαίτερο με κανέναν. Είμαι όμως «αλλεργικός» με κάποιες συμπεριφορές και με κάποιες δημόσιες εικόνες που παρουσιάζουν κάποιοι. Με προκαλούν ανατριχίλα οι ειδήμονες, οι αυτοαποκαλούμενοι δημοσιογράφοι, αυτοί που απλά θέλουν να το «παίξουν» κάτι και διάφοροι άλλοι τέτοιοι. Αυτούς έχω «στόχο» και δεν θα τους αφήσω σε χλωρό κλαρί όσο και αν βρίσουν, όσο και αν απειλήσουν, όσο και αν με …μηνύσουν. Δεν διεκδικώ την αποκλειστικότητα της αλήθειας, αλλά σίγουρα ακόμα (και όσο θα υπάρχει αυτό το blog) δεν πρόκειται να διαβάσετε εδώ κανένα ψέμα. Όταν διαπιστώσετε κάτι τέτοιο, τότε θα πάψει να υπάρχει το blog.
‘Έγραψα λοιπόν κάτι που να ήταν ψέμα; «Επιτέθηκα» ποτέ απρόκλητα σε κανέναν; Κύριοι επώνυμοι… σας πειράζει η αλήθεια του…ανώνυμου;;;

Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ...


Θέλετε να φτιάξετε μαγειρίτσα; Δεν ξέρετε πως να σουβλίσετε το πασχαλινό αρνί; Μάθαιτε πως γίνονται τα καλύτερα πασχλινά κουλουράκια και οι καλύτερες συνταγές για τη μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης... μέσα στο Καλοκαίρι.
Ο "Ανεξάρτητος" φροντίζει για σας.
Στην πρώτη σελίδα του site του υπάρχουν ξεχασμένες ακόμα οι πασχλινές συνταγές.

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

ΠΟΙΟΣ "ΤΡΩΕΙ" ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ;

Κάποιος που γνωρίζει καλά και από "μέσα" τα πράγματα, θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Κάποιος όμως διαχειριστής γνωστού blog το έκανε "γαργάρα" το σχόλιο.

Το σχόλιο έφτασε τελικά σε μένα με e-mail και εδώ δεν μένει τίποτα κρυφό.

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

ΟΙ ΒΟΘΡΟ-BLOGGERS ΑΠΑΝΤΟΥΝ


-Όταν κάποιος υποβάλει ερωτήσεις και μάλιστα δημόσια, περιμένει έστω κάποιες απαντήσεις. Ο Σαββίδης δεν απαντάει σε τίποτα από αυτά που ρώτησα!!!

-Για ακόμα μια φορά αυτοαποκαλείται «δημοσιογράφος» χωρίς όμως να απαντάει το που και το πώς έλαβε αυτόν τον «τίτλο».

-Η συκοφάντηση (αν υπάρχει) αποδεικνύεται με στοιχεία. Εγώ «συκοφαντώ» και εσύ αν όντως είσαι θύμα, την καταρρίπτεις με στοιχεία. Δεν «πετάς την μπάλα στην κερκίδα».

-Όσο για απειλές, ύβρεις, εκβιασμούς και διάφορα άλλα που λες πως δέχεσαι, είναι όροι που εγώ δεν ξέρω. Αν εσύ τα ξέρεις, πες μας και εμάς να τα μάθουμε. Τα ξέρεις;

-Όντως έχεις σπάσει κάθε ρεκόρ στις αναρτήσεις μου. Φταίω εγώ που εσύ είσαι…Σαββίδης;;;

-Προσωπικά δεδομένα;;; Χέστηκα για την προσωπική σου ζωή και τα άλλα. Η δημόσια εικόνα που παρουσιάζεις με ενδιαφέρει και με αυτή ασχολούμαι. Άσε που εγώ κάποιες απλές ερωτήσεις έκανα. Δεν σου καταμαρτύρησα κάτι.

-Αν η δικαιοσύνη εντοπίσει πραγματικά ποινικά κολάσιμες πράξεις στις αναρτήσεις μου, τότε με χαρά να δεχτώ τις συνέπειες. Αν όμως δεν υπάρχουν (που δεν υπάρχουν), τι θα γίνει με τις ψευτοαπειλές σου;

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ BLOGGERS: Διαβάστε τον Πανούλη και να είστε καλά παιδιά γιατί θα σας κάνει μήνυση!!!




P.S. Σαββίδη, σοβαρέψου. Είσαι πια μεγάλο παιδί!

Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

ΟΡΣΕ…ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ!!!


Ο άνθρωπος είναι σαφής στο λογότυπο του blog του. SERRESPRESS , για … ξύπνιους Σερραίους. Το ξεκαθαρίζει! Για ξύπνιους και όχι …από ξύπνιους.
Δηλαδή περιμένεις να πικαριστώ εγώ τώρα ή να σταματήσω; Μάλλον το ότι δεν με ξέρεις, σου έχει δημιουργήσει πανικό και άρχισες τις γνωστές σου σαχλαμάρες.
Βρε δεν πα να δημιουργήσεις όσα blogs θέλεις, δεν πα να ισχυριστείς ότι σου έστειλαν e-mail.
Σημασία έχει να μην σε στείλω εγώ τίποτα ή μάλλον να μη σε στείλω εγώ… πουθενά.
Πάντως νομίζω πως το πρόβλημα σου οφείλεται στις έλλειψη σεξ. Δεν μπορείς άλλωστε να βρίσκεσαι κάθε μέρα στην Κερκίνη για να …καυλώνεις. Εσύ δεν είσαι που έγραψες πως το έγραψες αυτό;;;

“ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ” ...ΨΕΥΔΗ


Ένα ακόμα δείγμα του «τσαρλατάνου της δημοσιογραφίας». Προκειμένου να εντυπωσιάσουμε, να δημιουργήσουμε είδηση, να δημιουργήσουμε θόρυβο, γράφουμε ακόμα και ψέματα.
“ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΟΛΗ” γράφει στους τίτλους στη σελίδα του. Διαβάζοντας το άρθρο μαθαίνουμε την νέα «αποκάλυψη» του Σαββίδη. Πρότειναν λέει για χώρο υποδοχής λαθρομεταναστών το στρατόπεδο της Ροδόπολης. Το απίστευτο γεγονός, όπως το χαρακτηρίζει ο αυτοαποκαλούμενος δημοσιογράφος, έγινε όταν το υπουργείο Εθνικής ¨Άμυνας πρότεινε 70 στρατόπεδα στο Υπουργείο Εσωτερικών, μεταξύ των οποίων ήταν και το στρατόπεδο της Ροδόπολης. Μάλιστα για να βάλει λίγη ακόμα «σάλτσα» γράφει πως απορρίφθηκε το στρατόπεδο γιατί είναι σε κατοικημένη περιοχή.
Ποια είναι η αλήθεια τώρα; Απλά ο Σαββίδης γράφει για να… γράφει.
Ουδέποτε προτάθηκε η Ροδόπολη για κάτι τέτοιο. Απλά στα πλαίσια της εξεύρεσης κάποιων χώρων για τη δημιουργία αυτών των κέντρων υποδοχής λαθρομεταναστών, προτάθηκαν γενικά κάποια στρατόπεδα (κυρίως της μεθορίου) που πρόκειται να κλείσουν. Ποτέ δεν έγινε λόγος ειδικά για την Ροδόπολη. Μάλιστα για να καταλάβετε πόσο χαζομάρα είναι ο λόγος που έγραψε πως ήταν η αιτία να απορριφθεί (ότι είναι σε κατοικημένη περιοχή), μπορείτε να δείτε απλά ποιες περιοχές τελικά είναι οι επικρατέστερες. Σε αυτές περιλαμβάνονται πολύ πιο «κατοικημένες» περιοχές απ’ότι η Ροδόπολη.
Και για να σας το αποδείξω πως δεν έχει καμία βάση αυτό που γράφει ο αφρατούλης μας, τον προκαλώ να βγάλει όποιο στοιχείο έχει που να αποδεικνύει τον ισχυρισμό του. Κάποιο χαρτί, κάποιο έγγραφο ή κάτι άλλο που μπορεί να μας κάνει να μην τον χαρακτηρίσουμε ψεύτη.

Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

ΧΑΘΗΚΕ Η ΑΧΛΑΔΩ!!!


Μεγάλος ο καημός και η πίκρα! Πως θα το αντέξουμε; Τέτοια απώλεια...
Διαβάζω στο menou της Serrestv το section "ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ". Θα είναι κανένα AMBER ALERT σκέφτομαι. Θα έχουν κάνει μια ενότητα για βιντεάκια με εξαφανίσεις προσώπων. Μπράβο! Σωστή κίνηση.
Μπαίνω τελικά και τι να δω; Εξαφανίστηκε η ... Αχλάδω!!!
Απίστευτο; Η Αχλάδω είναι ένα χαριτωμένο κατ'αλλα σκυλάκι που σε ένα δακρύβρεχτο βίντεο μας παρουσιάζεται η εξαφάνιση της.
Για να σοβαρευτούμε λίγο, για κάποιον που διαθέτει κάποιο κατοικίδιο, η απώλεια του είναι σημαντικό πράγμα. Βρε αθεόφοβοι όμως, εδώ έχετε μια διαδικτυακή τηλεόραση που κυρίως απευθύνεται σε εκτός των Σερρών, Σερραίους και όχι μόνο. Χρειάζεται ένα τέτοιο θέμα, ένα τέτοιο βίντεο και κυρίως η μόνιμη παρουσία του;
Άσε που δεν ρωτήσατε και την Αχλάδω αν θέλει να ξαναγυρίσει!

ΣΑΒΒΙΔΗ...ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ;;;


Δεν πρόκειται να σταματήσω να ρωτάω τον Σαββίδη.
Τσαρλατάνοι τις δημοσιογραφίας υπάρχουν πολλοί. Σαν αυτόν στα Σέρρας, κανείς!!!
Εδώ οι ερωτήσεις ... http://serresites.blogspot.com/2009/06/blog-post_7990.html

P.S. Αν αυτός ο παπάρας(paparis4@gmail.com) που μου στέλνεις διάφορα όμορφα e-mail και μου μιλάει για καημένους δημοσιογράφους των 600 Ευρώ που τα βάζω μαζί τους είσαι εσύ, τότε στο επόμενο μήνυμα σου, απάντησε και στις ερωτήσεις μου.

ΔΙΔΥΜΑ... BLOGS

Δίδυμοι δημοσιογράφοι... δίδυμα blogs. Ο λόγος για το cnn1 και την panserraiki. Τώρα για να πω και την μαύρη αλήθεια, δεν ξέρω αν τα γράφει ο ίδιος Δελλής ή ο καθένας τους έχει και από ένα.
Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας. Αν τα γράφει ο ίδιος (Γιάννης Δελλής), τότε ποιος ο λόγος να διατηρεί και τα δυο. Έτσι κι'αλλιώς έχουν ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο.

Αν πάλι ο καθένας από τους δίδυμους έχει και από ένα, τότε πάλι γιατί ο ένας γράφει ακριβώς ότι γράφει και ο άλλος;

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

ΣΑΒΒΙΔΗ... ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ;


Αφρατούλη..θα απαντήσεις;;;
-Ποια δημοσιογραφική σχολή έχεις τελειώσει;
-Σε ποια δημοσιογραφική ένωση ανήκεις;
-Τι επάγγελμά γράφει η ταυτότητα σου;
-Που εργάζεσαι τώρα και με τι είδους εργασιακή σχέση;
-Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να υπογράφεις ως δημοσιογράφος;
-Γιατί δηλώνεις αρχισυντάκτης του Τριανταφυλλόπουλου ενώ αυτός δεν ξέρει τίποτα;
-Όσα χρόνια δούλευες στα Σέρρας με τι εργασιακή σχέση δούλευες;
-Έχεις κανένα "κολλημένο" ένσημο ως δημοσιογράφος;
-Έχεις κόψει καμία απόδειξη παροχής υπηρεσιών ως δημοσιογράφος;
-Τις διαφημίσεις τραπεζών και αναψυκτικών που έχεις στο site σου, ποια διαφημιστική εταιρία σου τις έχει δώσει;
-Υπάρχουν νόμιμα παραστατικά;
-Έχουν αποδοθεί οι νόμιμες εισφορές;
-Ποιοι συνεργάζονται στο site σου;
-Ποια η εργασιακή τους σχέση με σένα;
-Τους πληρώνεις;

Αυτά για αρχή...

ΜΗ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ


<<ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ ΦΙΛΕ. ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΩ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΣΥ ΚΟΙΤΑΣ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ.>>. Έτσι απάντησε ο ΙΑΚΧΟΣ στον άγνωστο αναγνώστη (δεν ήμουν εγώ. Εγώ σχολιάζω ...επώνυμα) που του επισήμανε ένα ακόμα ορθογραφικό του λάθος.
Αν είναι έτσι ρε ΙΑΚΧΕ, τότε γιατί το διόρθωσες;;;

ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ "ΓΥΜΝΟΣ";;;


Σε λίγο εγώ θα ρωτάω και αν θέλει ο Πανούλης μου απαντάει.

ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ


Ή μας κρατάει σε αγωνία ο "κουλουβάχατας" ή έριξε ένα πυροτέχνημα και θα μείνει εκεί.
Αποκαλύψεις εδώ και τώρα...αλλιώς...

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΟΕΟ;


"Το... μπουγατσομάχαιρο των Σερρών" τιτλοφορείται ένα blog των Σερρών.
Με λαχτάρα (αφού πρόκειται για μπουγάτσα) χτυπάς την διεύθυνση του blog και περιμένεις, τουλάχιστον ένα χορταστικό περιεχόμενο.
Μένεις με την όρεξη... Καλός τίτλος, λαχταριστή φωτογραφία, αλλά από περιεχόμενο πάπαλα. Το μουγατσατζίδικο έκλεισε πριν καν ανοίξει.

ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ


Ο φίλος μου ο Ίακχος θέλησε να γράψει την γνωστή φράση "ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙΕΙ Η ΛΑΜΠΑ..."
Στην πρώτη προσπάθεια έγραψε..."ΤΖΑΝΠΑ ΚΑΙ Η ΛΑΜΠΑ..."
Στη δεύτερη προσπάθεια έγραψε... "ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ Η ΛΑΜΠΑ..."
Με την τρίτη όμως το πέτυχε ο μπαγάσας.

ΠΡΩΤΙΑ Ο ΑΚΗΣ


Το έχετε καταλάβει πόσο κακός άνθρωπος είμαι. Σίγουρα ακόμα έχετε καταλάβει πως δύσκολα να πω καλή κουβέντα για κάποιον. Στην περίπτωση όμως του Άκη του Αγοραστού, με δυσκολία, θα κάνω μια εξαίρεση.
Βέβαια μην περιμένετε να αρχίσω να πλέκω εγκώμια και τέτοια. Μην παίρνουν και "αέρα" κάποιοι κάποιοι.
Απλά θα τονίσω την πρωτιά του Άκη στη διαφήμιση του blog μου. Παρόλο που του την "είπα" για το λάθος που έκανε στις αφαιρέσεις, αυτός δεν δίστασε να γράψει σε ανάρτηση του για μένα.
Επίσης διόρθωσε το λαθάκι στην πράξη και έβαλε τον σωστό αριθμό και έτσι ρωτάει πλέον σωστά τον Μάρκο. Τώρα και ο Μπόλαρης μπορεί να απαντήσει καλύτερα!

P.S. Βέβαια ο Άκης απλά έκανε μια ανάρτηση για μένα. Δεν με έβαλε και "στα πολύ δικά του", στην αριστερή μπάρα με τα blogs!

ΚΟΥΤΣΟΙ, ΣΤΡΑΒΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ


Μπήκα στο site του ΕΡΟΣ RADIO και βρήκα την ευκαιρία της ζωής μου. Επιτέλους θα πραγματοποιηθεί και μένα η μεγάλη μου επιθυμία. Θα γίνω ραδιοφωνικός παραγωγός!!!

Αγαπάτε τη μουσική και θέλετε να γίνετε παραγωγός στον Eros Radio 93; Κανένα πρόβλημα!
Κάντε κλικ στο παραπάνω λογότυπο και συμπληρώστε την φόρμα.

Προϋπόθεση είναι να μένετε στις Σέρρες!


Αυτά λέει η "αγγελία". Καταλάβατε; Μοναδική προϋπόθεσή να μένεις Σέρρες. Σέρρες μένω, άρα πληρώ την μοναδική προϋπόθεσή, άρα μια νέα καριέρα ανοίγεται μπροστά μου.
Λέτε να πειράζει που είμαι...μουγκός;;;

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ


Την ημέρα που ο δάσκαλος τους μάθαινε αφαίρεση ο Άκης είχε κάνει κοπάνα.
Με μεγάλη χαρά ο Αγοραστός πήγε να κάνει την ερώτηση στον Μάρκο αλλά από την μεγάλη βιασύνη την πάτησε.
44.641 στις προηγούμενες εκλογές οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ στο Νομό μας, 37.195 οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές, χτύπησε στο κομπιουτεράκι του ο Άκης και έβγαλε το αποτέλεσμα.
44.641 - 37.195 = 7.746...(λέει ο Άκης)! Είναι όμως τόσο;;;
Για χτυπήστε και δείτε.


P.S. Έλα μωρέ πως κάνετε έτσι για 300 τεμάχια.

Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

ΘΑ ΤΟ ΦΑΤΕ ΕΔΩ Ή ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΤΥΛΙΞΩ;


Στην "ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ" του παντογνώστη εκδότη, μπορεί κάποιος να "φάει" το INFOSERRES στη λαδόκολλα.
Το INFOSERRES ...στο χαρτί. Έτσι λέει. Ύστερα εγώ φταίω;;;

ΚΙ' ΑΛΛΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ


Δε μπορώ άλλο με τους εκλογικούς αναλυτές του Νομού μας. Μπλε κάστρο, οχυρό της Ν.Δ., έστειλαν μήνυμα οι Σερραίοι και άλλα τέτοια όμορφα. Ο καθένας "διαβάζει" όπως γουστάρει τα αποτελέσματα.
Ο "Ιακχος" έχει τον καλύτερο τίτλο. <<ΤΖΑΝΠΑ ΚΑΙ Η ΛΑΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ>>.
Το προσέξατε το ...ΤΖΑΝΠΑ;;; Προσέξατε το ...ΚΑΙ Η ;;; Είναι λόγω έντονου ΝεοΔημοκράτικου πάθους!
Μάλλον για ΤΖΑΜΠΑ ...ΚΑΙΕΙ ... Η... ΛΑΜΠΑ ήθελε να γράψει.

ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΑΡΙΑΔΝΗ


Με λαχτάρα "ρούφηξα" την ανάλυση για τις εκλογές από την γνωστή αναλύτρια Αριάδνη. Όλη η σοφία των εκλογολόγων βρίσκεται στον "καθρέφτη" της 40...φεύγα παιδούλας.


P.S. Ο φίλος μου με τα πολλά e-mail στους φουκαράδες δημοσιογράφους των 600 ευρώ βάζει και την Παπαφωτίου μέσα;

ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΠΙΑ


Τι θα κάνω εγώ με αυτό το παιδί;
Συνεχίζοντας το σπουδαίο δημοσιογραφικό του έργο, θέτει για άλλη μια φορά ισχυρή υποψηφιότητα για Πουλιτζερ. Μια ακόμα αποκλειστικότητα βρίσκουμε στη σελίδα του που κάνει κάθε άλλο δημοσιογράφο να ζηλεύει για την πρόοδο που έχει ο Πανούλης.
Αποκλειστική-αποκαλυπτική-σοκαριστική συνέντευξη από την Έφη Θώδη κατάφερε να εξασφαλίσει το τσακάλι μας.
Σε μια απέλπιδα προσπάθεια κάποιων να "αποτελειώσουν" την φουκαριάρα, είπε να βοηθήσει και ο Σαββίδης. Άξιος... ο μισθός του των 600 Ευρώ.

P.S.Ι Στη στήλη του MEDIA αναφέρεται πιθανότατα σε μένα. Με ευχαριστεί για την συχνή μου αναφορά σε αυτόν και λέει χαρακτηριστικά "Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει ...". Βρε κακομοίρη, τι να ζηλέψει κάποιος από σένα; Να αναφέρω κάποια χαρίσματα σου;
P.S.ΙΙ H στήλη MEDIA γιατί λέει πως ασχολούμαι μαζί της; Εγώ με τον Πανούλη ασχολούμαι. Ή μήπως και τα MEDIA τα γράφει αυτός;;;
P.S.III Άσε που διορθώνει κάποια πράγματα εξαιτίας μου. Το Blog του το είχε παραπεταμένο εδώ και ένα μήνα,με το που το έγραψα το άλλαξε. Τώρα δεν θα σχολιάσω την αλλαγή. Το έκανε να έχει Σερραϊκά Blogs. Εμένα όμως δεν με έβαλε που τον αγαπάω τόσο πολύ, που θα τον πάω άτα, θα του πάρω κοκά,θα του πάρω τσοκολάτα...

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ 2


Ο ανώνυμος φίλος μου συνεχίζει τα e-mail του. Το ανώνυμος δεν το λέω ειρωνικά. Εγώ είμαι υπέρ της ανωνυμίας. Τέλος τα σοβαρά. Πάμε τώρα στο χαβαλέ!

............. <.............@gmail.com>
se megale tin xanthopouliada esy tin didaskeis
min trlelathoume. me ta giapia . an thes na les tin alithia na vgeis na kaneis ena blog kai makari na exeis 1000000 episkepseis. min asxolise me tous alous pou kanoun aftin tin doulia , kai an to kaneis kanto eponima oxi me koukoula.
kane kati na prosfereis esto kai ligo thetiko tha eine,. i energia sou apo moni eine sketi arnitikoura kai roufiania
epimeno stin roufiania

............. <.............@gmail.com>
ta pedia ola afta eine apo 30-40 xronon epivionoun den ekanan periousies
ton a...... to lamogio ton e....... ton kathe malaka ena den vlepo na ton kinigas
ta pedakia sta 600 euro kai an kinigas? ( rota poso kero exoun na plirothoun sto .....) an thes ola afta ta pedia vgazoun sto internet afta pou theloun kai isos den mporoun na poun sta elenxomena mesa pou douleyoun . makari na ginoun 100 blog kai as kanoun synexia lathi. okosmos krinei tha epiviosoun oi kaloi, kai oi stravoi tha mathoun. eilikrina tyxea epesa pano sto blog ekana search gia seraika blog. an to vlepeis etsi to pragmasyntoma tha mineis xoris anagnostes gia tonaplo logo oti den prosfereistipote neo. o kosmos xerei na krinei . den eine vlamenos. tous krinei kai tous katakrinei an xreiastei. den eise esy pou tha kaneis ton kriti se ola. tora gia ta skata kai ta kolympia asto. stis serres zeis oxi sto new york.
kane ena blog kai vgale tin psyxi sou exo . oxi tin kakia sou

............. <.............@gmail.com>
akoma me ta pedakia asxolise ??????? vre mpas kai se lene fotinoula ?????
den vlepo na angizeis kanena lamogio .


P.S. Κάποια ονόματα που αναφέρει ο φίλος μου τα έχω αφαιρέσει για να μην στεναχωρήσω τα... λαμόγια!!!

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΑΚΑΣ

Απορώ με την παντογνωσία του σε όλα τα ζητήματα της ανθρωπότητας!!!



P.S Αν δεν είναι δικαιοσύνη και είναι η ΕΣΑ πειράζει;

Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ PORTAL


Αλλεργία με πιάνει με όλες εκείνες τις ιστοσελίδες που φαίνεται καθαρά πως ο μόνος λόγος ύπαρξης τους είναι το κέρδος. Μιλάω για εκείνα τα sites που είναι γεμάτα με διαφημίσεις, σποτ, banners και διάφορα άλλα διαφημιστικά τερτίπια.
Πήγα να μπω στο serreslife.gr . The best portal in Serres διαβάζω στην επικεφαλίδα, αλλά όταν πάω να ρίξω μια καλύτερη ματιά, ζαλίζομαι.
Αυτό δεν είναι portal. Αυτό είναι η χαρά του διαφημιστή. Μπορείς να βρεις τα πάντα. Από νυφικά μέχρι σουβλάκια και από ραδιοφωνικούς σταθμούς μέχρι οικόπεδα με δόσεις.Τώρα αν ο δημιουργός αυτού του ιστοχώρου ισχυριστεί ότι σκοπός του δεν είναι οι διαφημίσεις αλλά κάτι άλλο, εγώ θα σκίσω τα πτυχία μου.
Δεν θέλω να γίνω πιο κακός και να ρωτήσω αν όλες αυτές οι διαφημίσεις είναι "νόμιμες φορολογικά", αν ακολουθούνται όσα προβλέπει ο κώδικας και αν ακολουθούνται οι διαδικασίες που προβλέπονται. Να ρωτήσω;;;

Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ


Διαβάζω στον τίτλο: "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.Καθημερινή Πολιτική και Οικονομική Εφημερίδα των Σερρών.
Εννοείται πως μια τοπική εφημερίδα εκτός από θέματα από τα Σέρρας, για να γεμίσει τις σελίδες της θα βάλει και γενικότερα θέματα που απασχολούν την χώρα. Βλέπω σήμερα όμως πως ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ άνοιξε φτερά και η χάρη του έφτασε μέχρι τη Μυτιλήνη.
Πέφτει το μάτι μου στον τίτλο: Στο κάστρο της Μυτιλήνης οι Scorpions. Υποπτεύομαι πως το γνωστό συγκρότημα θα πάει και σε άλλες περιοχές (σκέφτομαι για Θεσσαλονίκη) και διαβάζω με λαχτάρα το άρθρο.
ΤΙΠΟΤΑ! Μιλάει για τη συναυλία τους στο νησί της Σαπφούς και τίποτα περισσότερο. Αναρωτιέμαι λοιπόν και εγώ. Τι σχέση έχει αυτή η είδηση με τα Σέρρας; Με ποιο σκεπτικό γράφεται σε μια τοπική εφημερίδα; Γιατί η εφημερίδα επιλέγει την συναυλία των Scorpions στην Μυτιλήνη και δεν γράφει και για την συναυλία του Βασίλη Τερλέγκα στο Κατάκολο;;;

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ

Έλαβα ένα e-mail πριν από λίγο, από κάποιον "τυχαίο" αναγνώστη. Εδώ βγαίνουν όλα στη "φόρα" και οι απαντήσεις είναι για όλους.

2009/6/5 ............. <.............@gmail.com>
agapite file/fili
epesa kata lathos pano sto blog sou diavasa kapia apo ta sxolia
sou . pragmatika mou ekane entiposi. krineis anthropous me tosi
lysa kai menos pou pou kapios efkola ponireuete oti eise kai
esy tis klikas. milame gia antrhopous pou douleyoun gia 3 kai 60
h gia pedia pou douleyoun sklira gia na zisoun oxi gia
evangelatous. aviata vgenei to symperasma oti eise enas akoma apo
aftous aplos se troei h mavri zilia.
ena eine to sigouro h serres grafonte me 2 R logo ton
pleonazonton roufianon. kali epityxia sto ergo sou. olopsixa.


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ:

Λύσσα και μένος. Ωραίες λέξεις. Δεν διάβασα όμως πουθενά τη λέξη ψέμα. Αν υπήρχε το ψέμα τότε οι λέξεις λύσσα και μένος θα ακούγονταν πιο σωστά.
Ρουφιάνος. Ακόμα μια ωραία λέξη. Δεν την λέει όμως ούτε ο περιπτεράς της γειτονιάς μου ούτε και ο κουλουρτζής της Ενορίας μου. Γιατί αυτοί είναι ταπεινοί άνθρωποι και δεν καβάλησαν ένα καλάμι, δεν δημιούργησαν μια σελίδα στο ίντερνετ, δεν δουλεύουν σε κάποιο άλλο Μ.Μ.Ε και δεν το παίζουν ρεπόρτερ, δημοσιογράφοι, συντάκτες, διαχειριστές, Blogερ και διάφορα άλλα τέτοια όμορφα. Αν το έκαναν αυτό θα γνώριζαν και αυτοί τη λέξη ρουφιάνος.
Τρεις και εξήντα. Ωραίο ποσό για μισθό. Το ίδιο ποσό παίρνει και ο οικοδόμος από το απέναντι γιαπί. Δεν τον είδα όμως να συμπεριφέρεται σαν κάποιους της κλίκας μου όπως λες. Διαθέτει ταπεινότητα και σεμνότητα. Οι της "κλίκας" μου πως συμπεριφέρονται;
Φίλε τυχαίε αναγνώστη, τον Ξανθόπουλο τον ηθοποιό και τις ταινίες του τις ξέρεις; Κάποτε με συγκινούσαν ιδιαίτερα. Όταν όμως κολύμπησα στα σκ..τα, έγινα χονδρόπετσος και έμαθα να λέω την αλήθεια ή έστω αυτό που θεωρώ εγώ αλήθεια...με μένος και λύσσα. Παλαιότερα μπορεί να με συγκινούσε η δακρύβρεχτη επιστολή σου.

ΣΑΒΒΙΔΗ...ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ


Φυσιολογικά πρέπει να το κάνει εσκεμμένα απλά για να ασχολούμαστε μαζί του. Μόνο μια τέτοια εξήγηση μπορεί να δοθεί για να πιστέψει κάποιος πως αυτός ο άνθρωπος κυκλοφορεί ανάμεσα μας και αυτοαποκαλείται δημοσιογράφος. Εκτός βέβαια και αν...
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Τροχαίο ατύχημα για τον Αχιλλέα. Και κάθεται τώρα ο κάθε νοήμων αναγνώστης και αναρωτιέται; Ποια αποκάλυψη βρε κακομοίρη; Τι αποκαλύπτεις; Ποιος προσπάθησε να το κρύψει και το αποκάλυψες εσύ; Ελληνικά γνωρίζεις; Ξέρεις την έννοια της λέξης αποκάλυψη;
Τέλος πάντων λέω και συνεχίζω. Ατύχημα λέει, 10 χιλιόμετρα πριν το Δερβένι. Εσείς τώρα τι καταλαβαίνετε; Πηγαίνοντας για θεσσαλονίκη ή για Σέρρες; Θα μου πείτε αφού γυρνούσε Σέρρες άρα από Θεσσαλονίκη για Σέρρες. Ναι όμως 10 χιλιόμετρα πριν το Δερβένι, δεν είναι καν ούτε η Αριστοτέλους. Τελικά που έγινε το ατύχημα;;; Άντε ρωτήστε τον Πανούλη να σας δείξει το σημείο.
Πάμε παρακάτω... Οδηγούσε μόνος το αυτοκίνητο του λέει ο Σαββίδης. Ξέρεις ρε "τσαρλατάνε της δημοσιογραφίας" κανέναν στην ηλικία του Καραμανλή και μάλιστα βουλευτή να οδηγάει βράδυ το αυτοκίνητο του; Και άντε να μην το γνώριζες. Λογική και μυαλό δεν υπάρχει για να το σκεφτείς; Εκτός πάλι και αν κάτι ξέρεις παραπάνω, δηλαδή ότι πράγματι μόνος του ήταν ο βουλευτής και αυτή είναι η αποκάλυψη που διαφημίζεις.
Ας μας απαντήσει λοιπόν ο κ.Καραμανλής. Εδώ κ.υπουργέ ο Σαββίδης αποκαλύπτει πως μόνος οδηγούσες το αυτοκίνητο ενώ η πληροφορία που δόθηκε επίσημα ήταν πως είχες οδηγό. Μήπως μας λες ψέματα;;;

ΧΑΡΙΤΟΜΕΝΙΕΣ


Πολύ όμορφα και κυρίως χιουμοριστικά μας τα λέει ο κύριος "κουλουβάχατας".
Να πούμε πως κατάλαβε σε τι "λούμπα" έχει πέσει ή απλά το κάνει για να γελάσουμε.
Αναφέρομαι για την ερώτηση που είχε υποβάλλει στον βουλευτή κ.Πολλατίδη για το κόψιμο της εκπομπής της Ευγενίας Μανωλίδου από το Ε.Σ.Ρ. Βέβαια όλοι μπορέσαμε να καταλάβουμε πως η ερώτηση ήταν τελείως άστοχη και φυσικά ...αστεία.
Τώρα επανέρχεται θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και ξαναρωτά τον βουλευτή για τον κ. Αϊβαλιώτη και τη στρατιωτική του θητεία. Η ερώτηση αυτή είχε προταθεί από μένα στον "κουλουβάχατα" για να τον βοηθήσω στο "γέμισμα" θεμάτων του blog του. Αυτός φυσικά άρπαξε την ευκαιρία.
Φίλε "κουλουβάχατα", η επόμενη ερώτηση που μπορείς να κάνεις στον Πολλατίδη είναι για τα 30 διαμερίσματα, τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία και το κότερο του Καρατζαφέρη. Μπορεί επιτέλους για εσένα να παρατήσει τις υπόλοιπες δουλειές του και να σου απαντήσει!

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ


Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο με τον Σαββίδη. Αν και όλοι έχουν καταλάβει την "ποιότητα" του, όλοι ξέρουν για την "κατάρτισή" του και φυσικά όλοι γνωρίζουν για την παντελή του ασχετοσύνη με την δημοσιογραφία, εντούτοις αυτός συνεχίζει απτόητος. Δεν τον προλαβαίνω πια!!!
Η νέα του "πατάτα" έχει σχέση με την ανώνυμη καταγγελία που έγινε για το γνωστό θέμα στην πόλη μας, που αφορά την εκλογή κάποιων Νομαρχιακών συμβούλων (δεν με αφορά η ουσία του θέματος. Ο γνωστός "τσαρλατάνος της δημοσιογραφίας" Παναγής Σαββίδης, από την Αθήνα όπου κατοικοεδρεύει, προσπαθεί να το παίξει νέος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως κάποτε (δεν ξέρω αν το κάνει ακόμα), διαδίδει πως είναι αρχισυντάκτης του Τριανταφυλλόπουλου. Από που και ως που ρε Καραμήτρο;;;
Για όσους δεν ξέρουν την ουσία του θέματος με την καταγγελία, απλά θα σας πω πως ο Σαββίδης δημοσίευσε μέσα από τη σελίδα του, την ανώνυμη καταγγελία που έστειλαν κάποιοι στον Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης και στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών και αφορά το θέμα με την εκλογή κάποιων Νομαρχιακών συμβούλων. Η εν λόγω καταγγελία έχει αποσταλεί εδώ και μήνες (από τις 24 Φεβρουαρίου) στα Μ.Μ.Ε αλλά ο Πανούλης την ανακάλυψε τώρα. Θέματα άλλα δεν έχει και είπε να την δημοσιεύσει.
Αφού έβγαλε την μεγάλη "αποκάλυψη", τώρα δέχεται μαζικά "πυρά" για την απίστευτη χαζομάρα. Αντί όμως να προσπαθήσει να μαζέψει λίγο τα ασυμμάζευτα αυτός συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό. Τώρα προσπαθεί να τα βάλει με αυτούς που τον κατηγορούν (δηλαδή όλοι οι πραγματικοί δημοσιογράφοι και φυσικά τα blogs)αλλά και να εξηγήσει τα ανεξήγητα. Μάλιστα δεν διστάζει να αφήσει υπονοούμενα για το ποιοι κρύβονται πίσω από την καταγγελία. Και Αρτέμης Μάτσας δηλαδή!!!

ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ, ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ


Θα μας τρελάνουν εντελώς μερικοί. Άκου εκεί ερωτήσεις που κάνει το koulouvaxata-axtarmas.blogspot στο βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ Ηλία Πολλατίδη.
Επειδή λέει το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο απαγόρευσε την προβολή της εκπομπής της Μανωλίδου "Στιγμή της αλήθειας" και επειδή τυγχάνει να είναι σύζυγος του βουλευτή Άδωνη Γεωργιάδη, τον καλεί να απαντήσει για το αν συμφωνεί ή όχι.
Δεν μπορώ να πιστέψω για την έννοια της συνυπευθυνότητα που θεωρούμε πως υπάρχει στη χώρα μας. Ο άλλος φεύγει στην Ουρουγουάη και συλλαμβάνουν τα παιδιά του. Το ενήλικο παιδί του βουλευτή συλλαμβάνεται, την "πέφτουν" στον βουλευτή και άλλα τέτοια.
Εδώ όμως ο "κουλουβάχατας" ξεπερνάει και την πιο μεγάλη φαντασία και με άκρατο λαϊκισμό ρωτάει τον Πολλατίδη για κάτι που είναι τελείως άσχετο με εκείνον.
Γιατί ρε ¨κουλουβάχατα" δεν τον ρωτάς και για τον Αϊβαλιώτη που δεν πήγε φαντάρος;

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ


Το να έχεις ένα blog μόνο για να είσαι στη μόδα και να λες πως διαθέτεις και εσύ ένα, έχει παραγίνει. Δωρεάν είναι, απαιτήσεις άλλες δεν έχει, κάνουμε ένα blog και άστο να υπάρχει.
Αυτό ακριβώς παρατηρώ να γίνετε με το sirraeus.blogspot.com . Ο διαχειριστής του "παλεύει" να βρει θέματα για να αναρτήσει. Μια "ξεσηκώνει" την ιστορία και ξένα άρθρα και άλλες πάλι φορές, γράφει για να γράφει τα αυτονόητα.
Στην τελευταία του ανάρτηση, τι μας λέει; Τα αυτονόητα και πλήρως λαϊκίστικα. Τα έργα που γίνονται στις εκλογές, οι δρόμοι που εγκαινιάζονται αυτή την περίοδο και άλλα τέτοια. Δηλαδή ουσιαστικά γράφουμε για να λέμε πως γράψαμε.
Αν δεν έχετε θέματα και δεν ξέρετε τι να γράψετε, καλύτερα να παρατήσετε το blog (όπως καλή ώρα το infoserresblog) και να πάτε για...ψάρεμα!

Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΤΩΡΑ...


Είναι μερικά πράγματα που αν δεν τα παρουσιάσουν ή δεν τα καταγγείλουν τα blogs, δεν πρόκειται ποτέ να τα μάθει ή να τα δει ο κόσμος.
Το serrespress λοιπόν μας δείχνει μια φωτογραφία και με αυτή πραγματικά είναι σαν να λέει 1000 λέξεις. Βλέπουμε σε αυτή το βανάκι της ΕΤ3 έξω από τα δικαστήρια Σερρών, παρκαρισμένο με άκρως ελληνικό τρόπο!
Ο Έλλην δημόσιος υπάλληλος οδηγός του το έχει παρκάρει πάνω στη ράμπα του πεζοδρομίου αφού άλλωστε δεν κινδυνεύει και με κυρώσεις.
Από την άλλη βλέπουμε την γενικότερη άθλια εικόνα του χώρου, με σκουπίδια, σπασμένα πλακάκια και διάφορα άλλα τέτοια όμορφα!
Τώρα θα με πείτε εμπαθή, αλλά εγώ φταίω;;; Στην ΕΤ3 δεν είπαμε δουλεύει (μεταξύ των άλλων εργασιών) και η Αριάδνη; Μήπως το πάρκαρε αυτή; Μήπως το είδε να παρκάρει εκεί; Πάντως είναι σχεδόν σίγουρο πως εκείνη έκανε το ρεπορτάζ και βρέθηκε εκεί το συνεργείο της ΕΤ3.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΙΟ


Ακόμα και εμένα με πιάνουν κάπου-κάπου οι καλοσύνες και δεν κατακρίνω μόνο, αλλά αποδίδω τα εύσημα εκεί που πρέπει.
Πως όμως να μην πεις την καλή κουβέντα για τη σελίδα του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών. Πολύ προσεγμένη δουλειά και site άξιο αναφοράς.
Η καλύτερη διαφήμιση για την πόλη και το Νομό μας. Απλά επισκεφτείτε την!

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ Η ΜΥΓΑ ...


Ποιος είπε πως δεν είμαι κομπλεξικός και πως δεν κρύβομαι πίσω από την ανωνυμία. Ευνοείται πως είμαι "τζάμπα μάγκας" και αφού μπορώ να τους χάβω όλους ανώνυμα, γιατί να μην το κάνω; Να πω και άλλα για την χαιρεκακία μου και τα κόμπλεξ μου ή σας φτάνουν;
Τα παραπάνω αφορούν το σχόλιο του Πανούλη του Σαββίδη και του Infoserres.gr στην ενότητα media. Βέβαια η συγκεκριμένη στήλη του γνωστού "δημοσιογράφου" (αν κρεμάσουν όλους τους δημοσιογράφους, θα πάει τζάμπα το παλικάρι) είναι ανυπόγραφη.Εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως και αυτές τις μπούρδες τις γράφει ο ίδιος ο Σαββίδης.
Θα ήθελα όμως να κάνω δυο ερωτησούλες (θα ακολουθήσουν και άλλες)στον Πανούλη. Ποια δημοσιογραφικής σχολή έχει τελειώσει και σε ποια ένωση συντακτών ανήκει και υπογράφει σαν δημοσιογράφος και ποια ακριβώς "συνεργασία" έχει με γνωστή τράπεζα και γνωστό αναψυκτικό που διαφημίζεται στο infoserres;;;
Σαββίδη, όχι σε μένα αυτά.

ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΤΟ COPY-PASTE


Μπήκαμε στο Καλοκαιράκι και έχουμε "βαρύνει" αρκετά. Ποιος κάθεται τώρα να γράφει άρθρα και να ενημερώνει και blog; Χαζή είναι η Παπαφωτίου να δουλεύει με τέτοιο καιρό. Οι μισθοί να τρέχουν και όλα καλά.
Διαβάζω λοιπόν στον σημερινό "Καθρέφτη" ένα άρθρο(ο Θεός να το κάνει) πραγματικό "Απόσταγμα εμπειρίας". Μεσήλικας το γράφει σκέφτηκα, φυσικό είναι να έχει εμπειρία.
Αφού λοιπόν μας υπενθυμίζει πως την άλλη Κυριακή έχουμε εκλογές (φοβερή πληροφορία), μας βάζει ένα κατεβατό με διάφορες "σοφίες" μεγάλων ανδρών και όχι μόνο, για να μας δείξει το τι είναι η εκλογές και πόσα πολλά ξέρει η ίδια.
Έλα όμως που η Αριάδνη μας δεν έκανε τίποτα περισσότερο από ένα απλό copy-paste. Ακριβώς τα ίδια που μας παρουσιάζει σαν δικά της ή δεν μας λέει πηγή που τα "ξεσήκωσε" τα έχουμε διαβάσει σε μια σειρά από blogs και σελίδες(inout.gr, citypress-gr.blogspot, kafeneio-gr.blogspot και αλλού).Μάλιστα ούτε τη σειρά έκανε τον κόπο να αλλάξει!
Αριάδνη μου από φάουλ σε φάουλ μας το πας και δεν μας τα λες καλά. Είναι δυνατόν δημοσιογράφος του δικού σου βεληνεκούς να πέφτεις σε τέτοια ατοπήματα; Τι πρέπει τότε να κάνουν οι άλλοι;;;

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK III


Θεόφιλος Λεονταρίδης. Ο βουλευτής που δεν έχει φίλους όπως όλοι αλλά ...υποστηρικτές. Και αυτός μας κρύβει πεισματικά την ηλικία του. Και σε αυτόν όμως εγώ δεν θα το κρύψω. Ο Θεόφιλος μας είναι 53 ετών, γεννημένος δηλαδή το 1956.
Μη θέλοντας να έχει φίλους στο Facebook, έμεινε πολύ πίσω αφού διαθέτει μόνο 234 υποστηρικτές. Το "φίλος" είναι πιο εύκολο στο FB ενώ δύσκολα κάποιος δηλώνει υποστηρικτής κάποιου βουλευτή.
Μπορείτε να βρείτε στο προφίλ του 27 φωτογραφίες από διάφορες στιγμές του βουλευτή.

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK II


Στάθης Κουτμερίδης. Γεννημένος στις 18 Αυγούστου. Ποιο έτος όμως;;; Εδώ σας θέλω. Ο Στάθης ως νέος και ωραίος μας κρύβει την ηλικία του. Θα προβώ λοιπόν εγώ τότε στη μεγάλη αποκάλυψη. Ο Κουτμερίδης γεννήθηκε στην Τριανταφυλλιά Σερρών το 1959 και όσο και αν θέλει να το κρύψει, είναι 50 ετών.
Είναι μέλος 156 ομάδων και κάποιες από αυτές είναι:ΠΟΤΟ + ΟΔΗΓΗΣΗ = ΕΓΚΛΗΜΑ....(ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ), ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΓΛΥΠΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΩΣ ''ΕΛΓΙΝΕΙΑ ΜΑΡΜΑΡΑ'', Δ.Ο ΠΑΣΟΚ Niederrhein-Ruhr Γερμανίας, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ....(ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ), Party of European Socialists (PES), ΕΛΠΙΔΑ Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο (official group)....ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΛΑΧΩΝ Ν. ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ "Η ΡΑΜΝΑ", Tsiftelidis Giorgos-Τσιφτελίδης Γιώργος, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΕΡΡΩΝ, ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ - DITIKI OHTHI Serres, Greece, Στηρίζουμε την υποψηφιότητα της Λίνας Παπαδοπούλου στις ευρωεκλογές, Η ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΗ, ΨΗΦΙΖΩ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009, Eimaste wraioi gt eimaste SERREOI!!!!!, ΟΠΕΚ (Όμιλος Προβληματισμού για τον Εκσυγχρονισμο της Κοινωνίας μας), ΙΑΠ/ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΔΡΕΑ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ/agp.archeio.gr , ΒΗΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, ΠΑΣΠ ΠΑΣΠ ΔΥΝΑΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΜΑΖΙΚΗ ! ! !, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, YAMAHA R1 SERRES FAN CLUB, Pentapoli Serron, ΠΑΣΟΚ Δ.ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ, ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ , THEOLAND COMPUTERS, THESSALONIKI LIONS R.F.C, Dafnoudi Serres, EMPROS NA SIKWSOUME TON HLIO PANW APO THN ELLADA, ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ RADIO KASTORIA ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ 12-2 pm, ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...
Έχει 593 φίλους και μπορείτε στο προφίλ του να βρείτε περίπου 30 φωτογραφίες από την πολιτική του δραστηριότητα ενώ υπάρχουν και βιντεάκια από ομιλίες του στη Βουλή.

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK I

Μαρία Κόλλια Τσαρουχά. Αν και γυναίκα, δεν διστάζει να μας πει την ηλικία της (και να μην την έλεγε θα την βρίσκαμε). Γεννημένη στις 21 Φεβρουαρίου του 1958 δηλαδή 51 "πατημένα".
Λιτό βιογραφικό και μέλος στις παρακάτω ομάδες: NEA DIMOKRATIA NODE VELGIOU, " New York City in Serres " - All day lounge Bar ...., 9o Dimotiko Serrwn, ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕΡΡΩΝ, Mathitiada, Kwnstantinos G. Karamanlis, To xamogelo tou paidiou, O.N.NE.D Serrwn - Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Σερρών , NEA ΔHMOKPATIA , The Hellenic Genocide, Veto sta Skopia, MAKEDONIA IS GREEK - FACEBOOK PROTEST, NEA DIMOKRATIA - SERRES / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΣΕΡΡΕΣ
Έχει 638 φίλους και στο προφίλ της μπορούμε να δούμε περίπου 20 φωτογραφίες απο τις δραστηριότητες της