Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΤΟ COPY-PASTE


Μπήκαμε στο Καλοκαιράκι και έχουμε "βαρύνει" αρκετά. Ποιος κάθεται τώρα να γράφει άρθρα και να ενημερώνει και blog; Χαζή είναι η Παπαφωτίου να δουλεύει με τέτοιο καιρό. Οι μισθοί να τρέχουν και όλα καλά.
Διαβάζω λοιπόν στον σημερινό "Καθρέφτη" ένα άρθρο(ο Θεός να το κάνει) πραγματικό "Απόσταγμα εμπειρίας". Μεσήλικας το γράφει σκέφτηκα, φυσικό είναι να έχει εμπειρία.
Αφού λοιπόν μας υπενθυμίζει πως την άλλη Κυριακή έχουμε εκλογές (φοβερή πληροφορία), μας βάζει ένα κατεβατό με διάφορες "σοφίες" μεγάλων ανδρών και όχι μόνο, για να μας δείξει το τι είναι η εκλογές και πόσα πολλά ξέρει η ίδια.
Έλα όμως που η Αριάδνη μας δεν έκανε τίποτα περισσότερο από ένα απλό copy-paste. Ακριβώς τα ίδια που μας παρουσιάζει σαν δικά της ή δεν μας λέει πηγή που τα "ξεσήκωσε" τα έχουμε διαβάσει σε μια σειρά από blogs και σελίδες(inout.gr, citypress-gr.blogspot, kafeneio-gr.blogspot και αλλού).Μάλιστα ούτε τη σειρά έκανε τον κόπο να αλλάξει!
Αριάδνη μου από φάουλ σε φάουλ μας το πας και δεν μας τα λες καλά. Είναι δυνατόν δημοσιογράφος του δικού σου βεληνεκούς να πέφτεις σε τέτοια ατοπήματα; Τι πρέπει τότε να κάνουν οι άλλοι;;;