Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ


Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο με τον Σαββίδη. Αν και όλοι έχουν καταλάβει την "ποιότητα" του, όλοι ξέρουν για την "κατάρτισή" του και φυσικά όλοι γνωρίζουν για την παντελή του ασχετοσύνη με την δημοσιογραφία, εντούτοις αυτός συνεχίζει απτόητος. Δεν τον προλαβαίνω πια!!!
Η νέα του "πατάτα" έχει σχέση με την ανώνυμη καταγγελία που έγινε για το γνωστό θέμα στην πόλη μας, που αφορά την εκλογή κάποιων Νομαρχιακών συμβούλων (δεν με αφορά η ουσία του θέματος. Ο γνωστός "τσαρλατάνος της δημοσιογραφίας" Παναγής Σαββίδης, από την Αθήνα όπου κατοικοεδρεύει, προσπαθεί να το παίξει νέος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως κάποτε (δεν ξέρω αν το κάνει ακόμα), διαδίδει πως είναι αρχισυντάκτης του Τριανταφυλλόπουλου. Από που και ως που ρε Καραμήτρο;;;
Για όσους δεν ξέρουν την ουσία του θέματος με την καταγγελία, απλά θα σας πω πως ο Σαββίδης δημοσίευσε μέσα από τη σελίδα του, την ανώνυμη καταγγελία που έστειλαν κάποιοι στον Εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης και στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών και αφορά το θέμα με την εκλογή κάποιων Νομαρχιακών συμβούλων. Η εν λόγω καταγγελία έχει αποσταλεί εδώ και μήνες (από τις 24 Φεβρουαρίου) στα Μ.Μ.Ε αλλά ο Πανούλης την ανακάλυψε τώρα. Θέματα άλλα δεν έχει και είπε να την δημοσιεύσει.
Αφού έβγαλε την μεγάλη "αποκάλυψη", τώρα δέχεται μαζικά "πυρά" για την απίστευτη χαζομάρα. Αντί όμως να προσπαθήσει να μαζέψει λίγο τα ασυμμάζευτα αυτός συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό. Τώρα προσπαθεί να τα βάλει με αυτούς που τον κατηγορούν (δηλαδή όλοι οι πραγματικοί δημοσιογράφοι και φυσικά τα blogs)αλλά και να εξηγήσει τα ανεξήγητα. Μάλιστα δεν διστάζει να αφήσει υπονοούμενα για το ποιοι κρύβονται πίσω από την καταγγελία. Και Αρτέμης Μάτσας δηλαδή!!!