Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

ΤΟ ΣΕΡΡΑΪΚΟ ...CNN


Πάντως δεν έχουμε παράπονο. Μόνο από φαντασία δεν στερούνται οι Σερραίοι των μέσων ενημέρωσης. Ο Γιάννης Δελλής (αυτός πρέπει να είναι γιατί τους μπερδεύω κιόλας) ανάμεσα στα άλλα διαθέτει και προσωπικό blog. Και το όνομα αυτού; CNN1 !!! 
Το ότι θα διέθεταν και οι Σέρρες CNN που να το φανταστώ. Πάντως καλό είναι ο άνθρωπος να έχει όνειρα. Φυσικά αν τα όνειρα του Δελλή φτάνουν μέχρι το CNN, πρέπει να το κοιτάξει. Το "δικό" μας CNN στο ίντερνετ βγαίνει από τα αρχικά των λέξεων COM NEWS NET. Η προσθήκη του 1 στο τέλος να φανταστούμε πως υποδηλώνει και βλέψεις για δημιουργία CNN2, CNN3, CNN4 και τα λοιπά.
Βρε πως αλλάζουν οι εποχές και τα χρόνια. Πριν μερικά χρόνια, δυο "ζουμπουρλούδικα" ανήλικα αγοράκια, διδυμάκια, γύριζαν από ραδιοφωνικό σταθμό σε ραδιοφωνικό σταθμό ζητώντας να παρουσιάσουν κάποια παιδική εκπομπή. Μπορεί να μην τα κατάφερναν πάντα αλλά σίγουρα κέρδιζαν τα σχόλια των τότε ιδιοκτητών. Τα χρόνια κύλησαν και τα δίδυμα αγοράκια "κυκλοφορούν" , ενήλικα πια, στα Σερραϊκά Μ.Μ.Ε και μάλιστα ο ένας έφτασε μέχρι το ... CNN1!!!