Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

ΦΡΕΣΚΟΤΑΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕ-ΕΠΙΛΟΓΕΣ


Ψάχνοντας τα Σερραϊκά sites στο διαδίκτυο είπα να δω τις σελίδες των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών της πόλης μας. Φτάνω που λέτε στο Ράδιο-Τηλε Επιλογές. Με καλωσόρισε μια γυναικεία φιγούρα με τη φωνή πιθανόν της Αφροδίτης Σημίτη και με ενημέρωσε για το που βρισκόμουνα. Βέβαια για μια φορά μπορώ να πω πως το αντέχω. Αλλά εδώ μιλάμε πως το καλωσόρισμα έπεφτε κάθε φορά που πήγαινα στην κεντρική σελίδα. Μιλάμε για σπάσιμο κανονικό. 
Μετά το μάτι μου έπεσε στον μετρητή επισκεπτών. Με έκπληξη διαπίστωσα πως ήμουνα ο .... Οος επισκέπτης. Το καταλαβαίνεται; Ούτε καν ο πρώτος. Ο "μηδέν"!!!
Αφού δεν έβρισκα τίποτε άλλο ενδιαφέρον αποφάσισα να ενημερωθώ. Θα έχει τοπικές ειδήσεις σκέφτηκα και πάτησα εκεί που έγραφε "Τελευταίες ειδήσεις". Πραγματικά υπήρχαν πολλές... τελευταίες ειδήσεις! Πρώτα διάβασα για την αποχώρηση του Παπακώστα από τον Πανσερραϊκό. Θα ξαναπήραμε τον Παπακώστα σκέφτηκα και τον ξαναδιώξαμε, αφού η είδηση αυτή ήταν πριν 6-7 μήνες. Από κάτω διάβασα μια ακόμα τελευταία είδηση. Έρχεται ο Γιωργάκης Παπανδρέου στις Σέρρες για επίσκεψη. Πρέπει να βγάλω το πράσινο το καλό μου το κουστούμι σκέφτηκα και συγκεντρώθηκα για να δω την ημερομηνία της επίσκεψης. Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου έλεγε σαφέστατα! Δεν έλεγε όμως έτος. 
Τέλος πάντων για να μην σας τα πολυλογώ, οι τελευταίες ειδήσεις ήτανε για άτομα με Αλτσχάιμερ. Ένας φυσιολογικός αναγνώστης καταλάβαινε πως οι ειδήσεις είχαν να ανανεωθούν τουλάχιστον 6 μήνες. Δεν θέλησα να ψάξω περισσότερο το site. Δεν θα άντεχα να δω άλλες τέτοιες "φρέσκες" ενότητες.