Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

ΝΕΑ "ΦΡΟΥΤΑ" ΣΤΗΝ T.V.


 Την περίμεναν πως και πως όλοι οι Σερραίοι που ζούνε μακριά από το Νομό. Άργησε αλλά τελικά ήρθε. Τώρα αν τελικά ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τους, είναι ένα άλλο θέμα. Μιλάω για την πρώτη Σερραϊκή ιντερνετική τηλεόραση. Μιλάω για το serrestv.gr .

Για να μην τα μηδενίζω και όλα, είναι σπουδαίο να μπορούν οι απανταχού Σερραίοι να ενημερώνονται για τα τοπικά θέματα. Αλλά εξαιτίας αυτής της σπουδαιότητας αυτού του έργο, καλό είναι να γίνεται μια προσεχτικότερη δουλειά. Λόγω του μικρού χρόνου που η Serrestv βρίσκεται στο διαδίκτυο, θα αποφύγω για την ώρα να κάνω κρίσεις ή να επικρίνω αυτά που δεν μου άρεσαν. Θα σταθώ όμως στη διάρκεια του δελτίου και στη θεματολογία του. Αυτό ρε παιδιά δεν είναι δελτίο. Είναι δείγμα! Σου δημιουργείται η εντύπωση πως θα παρακολουθήσεις κανονικές ειδήσεις με πολλά  θέματα και τελικά βλέπεις  ένα δελτίο-σφηνάκι, λίγων λεπτών. 

Δεν μπορώ επίσηςνα μην σχολιάσω (δεν είμαι δα και απ'αυτούς),  στην παρουσιάστρια των ειδήσεων. Ποιο είναι ρε παιδιά αυτό το "φρούτο"; Λέγεται Λίλα Παπανδρέου και σίγουρα δεν ανταποκρίνεται στις ... προσδοκίες μας. Πολύ ψυχρή η εικόνα της και δραματικές οι ενδυματολογικές της επιλογές. Βρε κορίτσι μου. Ειδήσεις λες δεν πας για clubbing. Είδες πολλές που λένε ειδήσεις με τέτοια ρούχα; Είσαι νέα, ωραία (αυτό είναι σχετικό), πρόσεξε τι φοράς.