Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

ΧΑΜΗΛΟΤΑΒΑΝΗ... ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


 Κάποια Σερραϊκά blogs μπορεί να σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα. Τρανταχτό παράδειγμα οι "Χαμηλοτάβανοι" . Μπορεί το 90% των θεμάτων τους να αφορούν τα καύσιμα, αλλά αν θέλεις να ενημερωθείς για αυτά, πηγαίνεις κατευθείαν σ'αυτούς. 
Διαβάζω στους "Χαμηλοτάβανους" για την τιμή της αμόλυβδης, για το πετρέλαιο θέρμανσης αλλά ψηφίζω και στην δημοσκόπηση για το αν θέλω να υπάρχουν ταμειακές μηχανές στα βενζινάδικα! Είχα μεγάλη "κάψα" για το θέμα και έτσι δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό και να μην ψηφίσω! 
Σίγουρα ο "χαμηλοτάβανος" blogger είναι ...βενζινάς. Δεν υπάρχει πιθανότητα να μην έχει πρατήριο και τις ώρες που δεν έχει πελατεία, blogαρει στο διαδίκτυο προβάλλοντας παράλληλα και τα θέματα του κλάδου του. 
Δεν μπορούσα να μη σταθώ και εγώ στο πρωτοσέλιδο άρθρο του που με ενημέρωνε για την φτηνότερη τιμή της βενζίνης στο Νομό. Θα τη βρω λέει στο Σιδηρόκαστρο και κάνει 0,866 λεπτά το λίτρο. Ήταν δυνατό να αντισταθώ; Πήρα το αμάξι μου και ξεκίνησα για Σιδηρόκαστρο. Θα γεμίσω το ρεζερβουάρ σκέφτηκα έριξα και μερικά μπιτόνια και στο πορτ-μπαγκαζ για επιπλέον προμήθεια. Ψάχνω όμως όλο το Σιδηρόκαστρο αλλά 0.866 δεν βρίσκω. Ψάχνω και στα τριγύρω χωριά αλλά και εκεί τα ίδια. Οι τιμές στην περιοχή αγγίζουν πλέον το 1 ευρώ. Που να βρεις με 0,866;;; 
Γυρίζω που λέτε στις Σέρρες με κατεβασμένα αυτιά. Πάω στο ίντερνετ και ξαναβλέπω τους "Χαμηλοτάβανους" για να δω αν έχω κάνει λάθος. Και εκεί διαπιστώνω τη "μαύρη" αλήθεια. Η ανάρτηση στο blog ήταν από τις ...12 Απρίλη. Καλά να πάθω!!!