Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ


Με έχει κουράσει τρομερά αυτό το θέμα των μηνύσεων. Κάποιοι εκ του πονηρού ορμώμενοι το έκαναν παιχνίδι και ρίχνουν αβέρτα. Κοπανάς μια μήνυση και περιμένεις ο άλλος να φοβηθεί και κλείσει το blog. Δεν προσπαθούν (δεν μπορούν πιθανότατα) να αντικρούσουν με επιχειρήματα αυτά που πιστεύουν πως τους θίγουν ή είναι ψευδή. Σκοπός τους είναι μόνο ο εκφοβισμός. Δηλαδή αν έχω πει μόνο την αλήθεια και αν απλά κάνω κριτική, έχω να φοβηθώ κάτι; Κάντε 1000 μηνύσεις!!! Δεν ζούμε σε μπανανία. Υπάρχει δικαιοσύνη και θα κρίνει αυτή. Κατ'αλλα οι απειλές δεν μπορούν να επηρεάσουν τον λόγο των ελεύθερων πολιτών αυτής της χώρας!!!

Για να κλείσω το θέμα, απλά θα αναφέρω για στον αρχιμαστοράκο, που έχει αναδειχτεί σε μέγα μηνυσιολάγνο. Πραγματικό φερέφωνο των απανταχού μηνυτών. Δεν τα γράφουν οι άμεσα εμπλεκόμενοι και με απίστευτη χαιρεκακία τα προβάλει αυτός. Έχω βαρεθεί να διαβάζω την φράση του-"απειλή", <<καλά ξεμπερδέματα>>. Δηλαδή προδικάζει και το αποτέλεσμα των μηνύσεων.
Ποιος είναι όμως αυτός ο αρχιμαστοράκος; Αυτός που μέσω του blog του μεταπουλά εισιτήρια συναυλιών.
Θα ήθελα εδώ να αναφέρω πως απευθύνθηκα στην εταιρία παραγωγής που οργανώνει τις συναυλίες και μου έστειλαν τους όρους του αποδέχεται ο κάτοχος ενός εισιτηρίου αυτόματα με την αγορά του. Πρόκειται για ένα κατεβατό με πάρα πολλούς όρους. Θα σταθώ μόνο σε έναν που μας αφορά και σας τον παραθέτω μεταφρασμένο.

Απαγορεύεται αυστηρά η ανταλλαγή, μεταπώληση και εν γένει η εμπορία εισιτηρίων από τρίτους. Αποκλειστικός υπεύθυνος για την πώληση εισιτηρίων είναι η διοργανώτρια εταιρία.


P.S. Το πλήρες κείμενο με τους όρους που μου απέστειλε η διοργανώτρια εταιρία είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.