Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΑΡΙΑΔΝΗ;


Βγαίνει και πάλι η Αριάδνη και διαλαλεί την επιτυχία της και την αποκλειστικότητα της. Φαίνεται όμως ότι νομίζει ότι απευθύνεται σε ντουρντουβάκια. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό για το οποίο προσπαθεί να μας πείσει.
Για να μην πολυλογώ. Εννέα οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Σερρών. Οι τέσσερις νυν βουλευτές μπαίνουν σχεδόν 100%. Δηλαδή είχε σίγουρο το 44,4% του ψηφοδελτίου. Μια περίπτωση που υπήρχε να μην είναι ο Αχιλλέας στους υποψηφίους, με βάση την λογική, φάνταζε απίθανη. Άλλωστε και ο «Καθρέπτης» έλεγε αυτολεξεί “ Η συμμετοχή του Αχιλλέα Καραμανλή θα "παίζεται ως την τελευταία στιγμή"” . Δηλαδή με απλά λόγια η Αριάδνη δεν μας έλεγε τίποτα νέο.
Για τον Χαϊτίδη, ναι μεν πρόβλεπε πως δεν θα είναι μέσα αλλά πρόσθετε “ ίσως έτσι αποφασίσει να τραβήξει άλλον δρόμο, μαζί με τον ΛΑΟΣ”, πρόβλεψη που διαψεύστηκε από τον ίδιο τον Ευγένιο.
Για τον Χρυσάφη, τον Μηλίδη και τον Τσιπλάκη, δεν υπήρχε και κανένας που να πίστευε πως θα ήταν εκτός. Άλλωστε οι άνθρωποι το «δουλεύουν» χρόνια. Σπουδαία αποκάλυψη λοιπόν.
Για το ζήτημα των γυναικών, λόγω ποσόστωσης οι τρεις ήταν βέβαιες. Κόλλια, Δουβίτσα, Παναγιωτάκη, έπαιζαν δυνατά. Η Κόλλια ήταν σίγουρη.Άρα η Αριέτα είχε εύκολη δουλειά. Αυτή όμως ήθελε να εντυπωσιάσει. Βρήκε την Αθηνά Γεωργιάδου και την παρουσίασε σαν «κλειδωμένη». Το αποτέλεσμα το ξέρετε.
Σ.Σ. (όπως γράφει και αυτή). Μια «τρύπα στο νερό». Η πλάκα όμως είναι πως παινεύεται για αυτή της την «τρύπα».