Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΠΑΝΟΡΘΩΝΩ ...


Πριν από αρκετό καιρό είχα κάνει μια ανάρτηση για το site irakleia.com. Στις 26 Αυγούστου η συντακτική ομάδα του site μου έστειλε μήνυμα σχετικά με αυτή μου την ανάρτηση. Λόγω διακοπών και επειδή δεν διαβάζω έγκαιρα τα e-mail που δέχομαι, άργησα να απαντήσω. Σας παραθέτω αυτά που μου γράφει ο φίλος και αν έχω αδικήσει την σελίδα ζητώ συγνώμη και να είναι βέβαιοι πως δεν έχει γίνει εσκεμμένα.

Αγαπητέ αναγνώστη της ηλεκτρονικής σελίδας της Ηράκλειας,
σαν εκπρόσωπος της ομάδας σύνταξης της σελίδας αυτής, θα ΄θελα να σας ευχαριστήσω για την συμμετοχής σας σ΄ αυτή την προσπάθεια, αν και λίγο καθυστερημένα μια και το δημοσίευμά στο ιστολόγιό σας έγινε την 31η Ιουλίου τρέχοντος έτους.
Όντως η ενημέρωση της στήλης των φαρμακείων δεν έγινε κι αυτό γιατί ο τοπικός σύλλογος δεν μας έδωσε την κατάλληλη ενημέρωση, όσο για την ψηφοφορία δεν βρέθηκε κάποιος άλλος να βάλει μια καινούρια, διότι συνήθως οι ψηφοφορίες μπαίνουν από αναγνώστες μέλη της σελίδας μας.
Η σελίδα ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά με ένα ή περισσότερα θέματα από την τοπική, περιφερειακή και γενική επικαιρότητα. Ταυτόχρονα δημοσιεύει και άρθρα εγγεγραμμένων και μη χρηστών του δια δικτύου. Είναι ένας κρίκος στην αλυσίδα ενημερωτικών σελίδων που φτιάξαμε πριν από πέντε χρόνια περίπου, την αλυσίδα αποτελούσαν και οι σελίδες: http://www.sidnet.gr/, http://www.sidirokastro.com/, http://www.roupel.gr/, http://www.meleniko.gr/, κ.α.
Για την σύνταξη του ιστοχώρου της Ηράκλειας