Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. ΕΧΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ!!!

Φυσικά και δεν γνωρίζω κανένα όνομα από αυτά που πρόκειται να μπούνε στα ψηφοδέλτια. Απλά τον τίτλο τον έβαλα για να τραβήξω αναγνώστες. Τώρα αν θέλετε διαβάστε και την υπόλοιπη ανάρτηση.

Μεγάλος αναβρασμός επικρατεί για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων. Στην Νέα Δημοκρατία μάλιστα πολλά είναι τα ονόματα που "παίζονται". Μου έλεγε χθες λοιπόν ένας από αυτούς που παλεύει για να μπει στην λίστα, πως παραλίγο να το πάθει το εγκεφαλικό μόλις διάβασε κάτι. Ο τίτλος έλεγε: "ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ". Βρε εδώ δεν ξέρουν τίποτα επίσημο ακόμα και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, αυτός που έβαλε αυτόν τον τίτλο, από που έχει πληροφορίες;
Τελικά ο τίτλος δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο. Αν διάβαζες το "ρεπορτάζ" που ακολουθούσε, παρατηρούσες την λεξούλα που υπήρχε και άλλαζε όλη την ουσία. Υπήρχε δηλαδή εκείνο το "φαίνεται πως κλείδωσε" που μας έφερνε πάλι στα ίδια. Δηλαδή σε εκείνα που όλοι γνωρίζουμε. Τι μας μένει τότε; Το... εγκεφαλικό!!!
Και για να είμαι δίκαιος, κρατάω το ρεπορτάζ και σε λίγο που θα ξέρουμε και επίσημα τις λίστες, θα δούμε κατά πόσο ήταν σωστό το ρεπορτάζ.


P.S. Παρεμπιπτόντως το ΡΟΔΟΝ FM έμεινε χωρίς ιδιοκτησία.