Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ SITE ΚΑΠΟΥ-ΚΑΠΟΥ


Το irakleia.com μας το ξεκαθαρίζει στην κεντρική του σελίδα πως πρόκειται για ερασιτεχνική προσπάθεια. Μας λέει μεταξύ των άλλων "πως είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία και γίνεται με μεράκι κι όχι για κερδοσκοπικούς λόγους. Αποτελεί ένα βήμα έκφρασης απόψεων - προτάσεων - ιδεών, που νομίζετε ότι θα βοηθήσουν στην διάσωση, την προβολή και στη διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και των χωριών μας."

Καλά και Άγια όλα αυτά αλλά φαίνεται πως η προσπάθεια έχει κάνει λίγο "κοιλιά" τελευταία. Το καταλαβαίνεις αμέσως μόλις δεις για παράδειγμα τα εφημερεύοντα φαρμακεία της περιοχής. Μπορείς να πληροφορηθείς για το ποια φαρμακεία εφημερεύουν στις ... 25, 26, 27 και τα λοιπά του μηνός Ιουνίου.

Μπορώ επίσης να αναφέρω και για την ψηφοφορία που υπάρχει στη σελίδα και αφορά το τι θα ψηφίσουμε στις...Ευρωεκλογές!!!

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

ΝΑ ΚΑΙ Ο ΕΤΑΙΡΟΣ ΚΑΠΑΔΟΚΗΣ

ΤΟ ΒΑΖΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ:
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ
Αφιερωμένο εξαιρετικά, στον συντάκτη αυτού.
Ελπίζω, το ένα από τα δύο blog στα οποία έγιναν καταγγελία, να είναι το δικό μου.
Πολύ γέλιο θα ρίξουμε.....
Το δήλωσα αμέτρητες φορές και το ξαναδηλώνω, ότι δημοσιογράφος ΔΕΝ είμαι....
Ξεβρακώστε με να δείτε ποιος είμαι και μετά να δούμε ποιος είναι δημοσιογράφος.....
Εκεί θα πέσει το μεγάλο ξεβράκωμα.....
Όσο για τα τρία τουλάχιστον πρόσωπα που αναφέρετε, είναι και αυτοί ανώνυμοι;;;;;
Ποιοι είναι;;;; Γιατί δεν αναφέρεις τα ονοματάκια τους;;;; Μήπως είναι και αυτοί στη σφαίρα της φαντασίας σας;;; Ή είναι και αυτό "καλά πληροφορημένες πηγές";;;;;;
Τέλος πάντων, συμφωνώ απολύτως με τον serresites και απλά σας αφιερώνω το παρακάτω τραγουδάκι....


serrespress.blogspot.com




ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ:
- Απ'ολη αυτή την ιστορία υπάρχουν δυο ενδεχόμενα. Ή να μην ξαναυπάρξει ελεύθερο blog στα Σέρρας ή να σταματήσει το κλείσιμο των blog κάτω από την απειλή μηνύσεων.
- Μέχρι σήμερα η απειλή μηνύσεων είχε αποτελέσματα. Κάτω από ένα κλίμα πανικού, κάποιοι προτίμησαν να βάλουν λουκέτο παρά να παλέψουν για τις ιδέες και τις απόψεις τους (εκτός και αν δεν είχαν δίκαιο ή δεν ήταν αλήθεια αυτά που έγραφαν). Απ'οτι φάνηκε όμως η απειλή είναι απλά απειλή και επειδή είχε αποτέλεσμα κάποιοι το συνεχίζουν. Νομίζω όμως πως δεν πιάνει πλέον το κόλπο. Το μέλλον θα δείξει.
- Ακόμα και αυτοί που απειλούν με μηνύσεις επίσημα δεν το παραδέχονται ή δεν το ανακοινώνουν. Βάζουν άλλους να τα γράφουν και αυτοί περιμένουν να πιάσει.
- Ούτε και οι υποτιθέμενοι μάρτυρες κατηγορίας δεν παραδέχονται αλλά ούτε διαψεύδουν την εμπλοκή τους.
- Ακούστηκαν και ονόματα δικηγόρων που επίσης δεν δεν παραδέχονται αλλά ούτε διαψεύδουν κάτι. Αν μάλιστα κάποιοι από αυτούς έχουν και πολιτικές φιλοδοξίες δεν ξέρω κατά πόσο θα τους κάνει καλό όλο αυτό το νταβαντούρι.
- Ξεκαθαρίζω για ακόμα μια φορά τη στάση μου. Τα γραφόμενα μου έχουν καρατσεκαριστεί από νομικούς και υπάρχουν διαβεβαιώσεις πως δεν περιέχουν τίποτα μεμπτό. Απορούν μάλιστα πως είναι δυνατό συνάδελφοί τους να προσπαθήσουν να στηρίξουν κατηγορίες σε τόσο ξεκάθαρα πράγματα. Το όλο θέμα είναι η αποκάλυψη των ταυτοτήτων των blogs γιατί κάποιοι πιστεύουν πως επώνυμα ο άλλος μπορεί να διστάσει να τα πει έξω από τα δόντια. Δεν έχουν σκεφτεί όμως το ενδεχόμενο ή να υπάρχει η περίπτωση που αναφέρει ο serrespress ότι δηλαδή αν ο blogger δεν είναι δημοσιογράφος δεν τον πειράζει να τα καταγγείλει και επώνυμα ή στη δική μου περίπτωση ενδόμυχα να επιθυμεί την αποκάλυψη της ταυτότητας του έτσι ώστε οι "κουτσομπολίστικες"και χιουμοριστικές αναφορές μου να μετατραπούν σε επώνυμες σοβαρότατες καταγγελίες.
- Επιθυμώ μετά την καταδίκη να μας βάλετε στο ίδιο κελί με τον serrespress.
- Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ


Την Κυριακή στην ανάρτηση μου για το ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ αναφέρθηκα στο σημείο που έλεγε "Το Α.Β. βρέθηκε στο μέρος που προετοιμάζονται.....και τα λοιπά και τα λοιπά" και αναρωτιόμουνα το τι ήθελαν να πούμε τα αρχικά Α.Β. ;

Σε e-mail που μου έστειλε ο Βασίλης Πολίτης που έκανε το ρεπορτάζ με διορθώνει και μου λέει πως το Α.Β. προέρχεται από το ένθετο Αθλητικό Βήμα που περιέχεται μέσα στην εφημερίδα.

Δεκτή η διόρθωση και ακόμα πιο αποδεκτός ο τρόπος που μου έγινε αυτή.

Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

ΣΕΡΡΑΙΕ...ΓΥΡΝΑ ΞΑΝΑ!!!


Σας είχα πει πως εδώ και μέρες δεν "άνοιγε" η σελίδα serraios.gr. Τώρα αν επιχειρήσετε να μπείτε σας βγάζει αυτά που βλέπετε και στη φωτογραφία.
Βέβαια δεν τα έχει βάλει ο ΣΕΡΡΑΙΟΣ αλλά αποτελούν αυτοματισμό του συστήματος όταν "παρκάρεται" ένα domain name.
Αυτό όμως είναι ένα ακόμα δείγμα πως δεν θα ξαναδούμε σύντομα την σελίδα.

Το παρακάτω είναι το μήνυμα που εμφανίζεται στο κάτω μέρος της σελίδας.

Η ιστοσελίδα αυτή παρέχεται δωρεάν από το πρόγραμμα Domain Parking του Sedo. Disclaimer: Domain owner and Sedo maintain no relationship with third party advertisers. Reference to any specific service or trade mark is not controlled by Sedo or domain owner and does not constitute or imply its association, endorsement or recommendation.

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ


Το έχετε καταλάβει ότι μου είναι δύσκολο να πω καλή κουβέντα για κάποιο site ή blog. Άλλωστε τα στραβά και τα ανάποδα έχουν περισσότερη πέραση, πουλάνε περισσότερο και δίνουν και περισσότερες επισκέψεις. Άσε που γράφω τα αρνητικά, κατηγορούμαι για αυτό αλλά τελικά αυτόν που κριτικάρω συνήθως να κάνω να διορθωθεί.

Είχα καιρό να μπω στο serreslife.gr αφού και όταν έμπαινα, μόνο διαφημίσεις έβλεπα. Σήμερα όμως που ξαναμπήκα είδα μια μεγάλη βελτίωση της Σερραϊκής σελίδας. Σαφώς και το site έγινε πιο "Σερραϊκό" και σαφώς είναι πιο ενημερωτικό από πλευράς ύλης και πιο ξεκούραστο στην αναζήτηση της θεματολογίας του.

Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

Α-ΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ


Στο site του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ βρήκα ένα ρεπορτάζ του Βασίλη Πολίτη για την προετοιμασία της ομάδας του Πανσερραϊκου στη Νάουσα.
Καλούτσικο το ρεπορτάζ με τις φωτογραφιούλες του και τις δηλώσεις παικτών και προπονητή.

Αυτό όμως που δεν κατάλαβα είναι αυτό που γράφει στον τίτλο του το ρεπορτάζ.
"Το Α.Β. βρέθηκε στο μέρος που προετοιμάζονται.....και τα λοιπά και τα λοιπά"

Αυτό το "Α.Β." δεν μπορώ να το καταλάβω. Τι θέλει να πει ο ποιητής;

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ

Για αρχή πρέπει να ξεκαθαρίσω πως αυτή μου η ανάρτηση δεν έχει απολογητικό χαρακτήρα και τόνο. Από τη μία το θεωρώ αδυναμία κάτι τέτοιο και από την άλλη έχω σκοπό να απολογηθώ, εκεί που πρέπει, όταν πρέπει, με τον τρόπο και τα στοιχεία που πρέπει και αν καλεστώ.

Στην παρούσα φάση απλά θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα περισσότερο για τους μη «εμπλεκόμενους» αναγνώστες που διαβάζουν και νομίζουν πως ζούμε σε «μπανανία» και ότι ο καθένας μπορεί να μηνύει ή να σέρνει στα δικαστήρια όποιον του χαλάει τη «ζαχαρένια».

Επίσης θα πρέπει να ενημερώσω πως επίσημα δεν γνωρίζω αν πραγματικά έχει κατατεθεί μήνυση-σεις εναντίον μου όπως έχει γραφτεί σε κάποιο Blog, αν όντως υπάρχουν μάρτυρες κατηγορίας αυτοί που γράφτηκαν. Καλό λοιπόν θα ήταν σε πρώτη φάση να ενημερωθώ αν υφίσταται κάτι τέτοιο είτε από τον μηνυτή-τες, είτε από τους αναφερόμενους ως μάρτυρες κατηγορίας ή ακόμα και από την δικηγόρο που έχει αναλάβει την υπόθεση. Στο e-mail μου έχω δεχτεί απειλές, βρισιές, καταγγελίες, ερωτήσεις αλλά τίποτα σχετικά με το θέμα. Για την πρόοδος της συζήτησης όμως θα κάνω μια «υπόθεση εργασίας» και θα δεχτώ πως πραγματικά ισχύει πως έχω μηνυθεί.

Μπορώ να δεχτώ τη μήνυση αν έχει σκοπό απλά την αποκάλυψη της ταυτότητας μου. Δηλαδή μιλάμε για την ικανοποίηση της περιέργειας κάποιων. Γιατί αν κάποιοι νομίζουν πως αυτή η «αποκάλυψη» θα με εμποδίσει ή θα με σταματήσει γελιούνται. Αντίθετα μπορεί να με βοηθήσει κιόλας κάτι τέτοιο ώστε από ακίνδυνες «κουτσομπολίστικες» και χιουμοριστικές κρίσεις και επισημάνσεις να περάσω σε πραγματικές επώνυμες καταγγελίες σε ότι έως τώρα απλά αναφέρω στο blog. Δόξα το Θεό υπάρχουν πολλά «στραβά» έως και παράνομα που επώνυμα πια δεν θα με εμποδίζει τίποτα να τα καταγγείλω. Αν πια οι μηνυτές μου δεν έχουν τίποτα να κρύψουν, ως αναμάρτητοι ας ρίξουν την πέτρα αψηφώντας πως κυρίως το δικό τους σπίτι είναι… γυάλινο!

Μηνύθηκα λένε οι πληροφορίες για όσα αβάσιμα , ψευδή και συκοφαντικά είχαν αναγραφεί εδώ. Ποια είναι τα αβάσιμα ρε παλικάρια; Ποια είναι τα ψευδή; Ποια τα συκοφαντικά;
Εγώ έως τώρα έχω κάνει μόνο κρίσεις προσωπικές για κάποια sites ή blogs. Δηλαδή δεν μπορεί κάποιος να κρίνει σαν απλός πολίτης αυτά που διαβάζει σε κάποιο Μ.Μ.Ε;;; Υπάρχουν στο διαδίκτυο σελίδες που είναι στο απυρόβλητο; Ή μήπως οι μηνυτές μου θέλουν ο κόσμος να τους διαβάζει και να δέχεται αφιλτράριστα όσα γράφουν; Ευαγγέλιο το γραφόμενα τους!!!
Συκοφαντία: (Η) (Ουσ.) Η ψευδής κατηγορία που εκτοξεύεται ηθελημένα εναντίον κάποιου με σκοπό να τον βλάψει.
Διαβάσατε κάπου από μένα κάτι συκοφαντικό; Που και πότε; Για δείξτε το και σε μένα. Εγώ κάποια ερωτήματα έχω απευθύνει κατά καιρούς σε κάποιους και περίμενα κάποιες απαντήσεις. Γιατί δεν απάντησε κανείς; Απαγορεύονται οι ερωτήσεις; Απάντησε κανείς μέσω της σελίδας του ή έστειλε διάψευση σε μένα και δεν το ανέφερα; Εδώ μέχρι και τα υβριστικά mails που μου στέλνουν δημοσιεύω. Στεγανά δεν υπάρχουν εδώ!
Έχω γράψει κάτι ψευδή; Ποιο και πότε; Για ποιόν; Για δείξτε το μου. Και αν ακόμα γράφτηκε κάτι που δεν ήταν σωστό ή από λάθος πληροφόρηση αναγράφτηκε, υπήρξε ποτέ καμιά διάψευση; Μου έστειλε κάποιος «θιγμένος» μήνυμα για επανόρθωση ή διάψευση και δεν το δημοσίευσα; Γνωρίζετε το άρθρο 3,παρ. 12 του νόμου 2328/1995; Στην κατάθεση μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμηση ευθύνη φέρει και ο θιγόμενος. Καταθέτει μήνυση γιατί θίχθηκε; Έκανε ότι ήταν δυνατόν να αποκατασταθεί η φήμη του; Ή δοθείσης ευκαιρίας ωσάν αρπακτικό στρέφεται ενάντια στο μέσο ενημέρωσης γα να το σβήσει από τον χάρτη; Ο θιγόμενος ΖΗΤΗΣΕ επανόρθωση; ΟΧΙ . Άρα ευκαιρία έψαχνε να φιμώσει το blog!!!

Κύριοι και κυρίες. Το θέμα τελειώνει για μένα εδώ. Λίγα από αυτά που είχα στο μυαλό, σας τα έγραψα. Τα υπόλοιπα είπαμε… στα δικαστήρια. Κλείνοντας θα ήθελε να ξεκαθαρίσω πως είμαι στεναχωρημένος που δεν είμαι ο πρώτος διαχειριστής blog που υποβάλλεται μήνυση στα Σέρρας. Θα είμαι όμως ο πρώτος που δεν θα κλείσω το blog ότι και να γίνει. Πραγματικά “ Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται“. Και επειδή αυτά είναι μόνο λόγια κάντε υπομονή και θα δείτε!!!



P.S. ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΤΕΣ ΜΟΥ.
Όποιος αποδεδειγμένα έχει υποβάλει μήνυση εναντίον μου ας επικοινωνήσει μαζί μου για να του αποκαλύψω την ταυτότητα μου. Μην ψάχνεται τζάμπα. Μπορεί να το γουστάρω και πιο πολύ έτσι.

ΝΑ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!


Για να δείτε πως βγαίνουν λάθος συμπεράσματα.

Για να δείτε πως κάποιοι κάνουν "αποκαλύψεις" και πως μπορεί να παραπλανηθεί ο κόσμος.

Για να δείτε πως μπορεί να διαβάζετε σωστά αλλά να καταλαβαίνετε λάθος.


http://www.votes.gr/2006/candidates_det.asp?letter=%D3&candidate_id=7332

ΕΠΕΙΔΗ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ...


............ προς Εμένα
προβολή λεπτομερειών 21 Ιουλ (Πριν από 2 ημέρες)
Xereis giati se ekane minisi o Savvidis? Epidi eipes pos tha grapseis se pio komma anikei. Ta panta tha mporouse na antexei alla oxi na tou steriseis ta oneira. Pantos einai gnosto pos einai karga.........................................................................................


Καλά που μου ήρθε το παραπάνω e-mail και μου θύμισε την εκκρεμότητα που είχα αφήσει. Τώρα μάλιστα που έχω χεστεί από το φόβο των μηνύσεων και ακολουθώντας την περπατημένη που προστάζει το κλείσιμο του blog, πρέπει να προλάβω να κάνω την μεγάλη αποκάλυψη!!!

Θα ξαναθυμίσω τα ερωτήματα που έχω υποβάλει.
Σε ποιο κόμμα ανήκει ο Παναγιώτης Σαββίδης;;;
Και υποψήφιος βουλευτής;;;


Έρχεται η αποκάλυψη με γραπτές αποδείξεις!!!

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

ΘΥΜΑ Ή ΘΥΤΗΣ;;;




ΚΛΑΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ: Ν! (4Ε/ε)Οι Πιο Αξέχαστες Κλανιές. Προσοχή Προσέξτε Τη Μυρωδιά

ΘΕΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ?: 8Ε/Μ 50000 Άτομα Περιμένουν Να Τα Ανακαλύψεις. Δες Τις Φωτογραφίες!





ΚΑΥΤΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ: Νάταλι Θάνου, Όλγα Φαρμάκη και Σάσα Μπάστα πιο Σέξυ από Πότε! 3e/E

ΣΕΧΥ BINTEO: Ζήσε έντονες στιγμές με τα πιο sexy βίντεο για το κινητό (4e/E)



Αν σας αρέσει το είδος... ξέρετε που θα τα βρείτε!!!


Αφιερωμένο στον φίλο μου τον Αλάστωρα τον ηθικοπλάστη.

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

ΜΗΝΥΣΤΕ ΜΕ ΜΗΝΥΣΤΕ ΜΕ ΣΕ ΔΙΚΕΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕ ΜΕ


Μήνυση κατέθεσε σήμερα, ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Σαββίδης, αρχισυντάκτης του ενημερωτικού portal , infoserres.gr ,κατά του ανώνυμου blog SerreSites για τα όσα αβάσιμα , ψευδή και συκοφαντικά είχαν αναγραφεί σε αυτό, εις βάρος του ως άνω δημοσιογράφου.
Οι προτεινόμενοι μάρτυρες του Παναγιώτη Σαββίδη , για την υπεράσπιση της μηνύσεως του είναι η Αριάδνη Παπαφωτίου και ο Γιάννης Δελλής .
Η μήνυση συντάχτηκε με τη συνεργασία της δικηγόρου Σερρών Μιμής Παναγιωτάκη.

Είναι η δεύτερη φορά που υποβάλλεται μήνυση , από δημοσιογράφο, κατά ανωνύμου blog, αφού είχε ήδη προηγηθεί και η μήνυση του Γρηγόρη Θωματίκου.
ΠΑ.ΔΗ

http://jp-broadcast.blogspot.com

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΩΡΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ;;;


Πληροφορία προς κάθε ενδιαφερόμενο:
Καπνίζω ΣΑΝΤΕ άφιλτρο.

Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ...


Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Βαριόμουνα την Παρασκευή, βαριόμουνα το Σάββατο, πολύ ζέστη την Κυριακή και έτσι είπα να τα πω την Δευτέρα. Είχα και έχω πολλά στο μυαλό μου για να γράψω. Έλα όμως που λόγω τσαγκαροδευτέρας με έπιασε και πάλι τεμπελιά και βαριεστιμάρα.
Μέχρι να ξε-βαρεθω… κάντε υπομονή.

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

ΝΤΕΜΕΚ... ΕΠΗΣΤΙΜΩΝΑΣ


Μας λέει πως σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και είναι τελειόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθήνας. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό για να γράψει ένα κειμενάκι με 84 συνολικά λέξεις και αυτό να έχει ούτε λίγο ούτε πολύ, οκτώ λάθη.

Άτονες λέξεις, τελείες αντί για κόμματα, ορθογραφικά λάθη και άλλα όμορφα!

Παρακαλώ τον Εισαγγελέα Σερρών να επέμβει μιας και εδώ έχουμε μια πραγματική απειλή για την Ελληνική γλώσσα.


P.S. Ότι και να γράψει για μένα θα προσπαθήσω να μην ξανασχοληθώ μαζί του. Σεβασμός στην τρίτη ηλικία! Σεβασμός στον άμαχο πληθυσμό!

P.S. Αν οι δικές μου φωτογραφίες είναι άσεμνες, αυτή που έχει το φιλαράκι σου τι είναι;;; Βρε μήπως σε πείραξε που οι δικές μου είναι καλυμμένες με μαύρο τετράγωνακι;

Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ ΑΝΟΙΑ


ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ ΑΝΟΙΑ είναι ένα επίκτητο κλινικό σύνδρομο το οποίο παρουσιάζεται μείωση των νοητικών και γνωστικών ικανοτήτων ως αποτέλεσμα εγκεφαλικής δυσλειτουργίας. Συνήθως επηρεάζει άτομα άνω των εξήντα πέντε ετών.

Επίσης η γεροντική άνοια μπορεί να κάνει έναν που δηλώνει πως είναι τελειόφοιτος της Νομικής σχολής του πανεπιστημίου της Αθήνας να λέει πως μπορεί να αφορούν τον Εισαγγελέα Σερρών οι...άσεμνες φωτογραφίες που δημοσίευσα.

Αν κάποιος έχει να φάει πολύ καιρό ένα φαγητό στο τέλος ξεχνά παντελώς την όψη και την γεύση του.

Για ξαναθυμηθείτε τις "άσεμνες φωτογραφίες" που ανέρτησα. Τι άσεμνο υπάρχει; Που ξέρουμε τι υπάρχει πίσω απο τα μαύρα κουτάκια; Μήπως ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται; Πάλι καλά που δεν ισχυρίζεται πως στην φωτογραφία εικονίζεται ο ίδιος.

p.s. Γιατί ρε Λαλάκη δεν πας εσύ στον Εισαγγελέα να με καταγγείλεις; Να του πεις ακόμα πως μιλάω για σένα όταν αναφέρομαι στη γεροντική άνοια.
p.s. Θα θυμίσω πως ο Λαλάκης με προκάλεσε. Πρώτος αυτός αναφέρθηκε σε μένα και στο blog.
p.s. Ο ένας λέει ότι εκβιάζεται, ότι βγάζω προσωπικά του δεδομένα, ο άλλος βλέπει άσεμνες φωτογραφίες και καλεί τον Εισαγγελέα και ο δικηγόρος μου γελάει και... περιμένει.
p.s. Κακό πράμα τα γεράματα.

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΣΕΡΡΑΙΟΣ;


Εδώ και αρκετές μέρες η σελίδα serraios.gr δεν εμφανίζεται.

Βέβαια δεν είναι και μεγάλη η απώλεια αφού όπως είχα γράψει και στο παρελθόν, περισσότερο ήταν μια σελίδα διαφημίσεων παρά οποιουδήποτε άλλου ενδιαφέροντος περιεχομένου.

Δεν ξέρω αν πρόκειται για κάποιο πρόβλημα του παρόχου ή αν ο διαχειριστής της βαρέθηκε και έκλεισε το μαγαζί αλλά ότι και να έχει γίνει, δεν θα μου λείψει καθόλου.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ


Επειδή και εγώ ξέρω να αποκαλύπτω πράγματα, είναι καιρός να ρίξω μια "βόμβα".

Σε ποιο κόμμα ανήκει ο Παναγιώτης Σαββίδης;;;
Και υποψήφιος βουλευτής;;;

Σύντομα η αποκάλυψη...

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

THE BEST OF...


Επειδή είναι Παρασκευή και ακολουθεί ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο, τι θα λέγατε για λίγη διασκέδαση;
Εξ αρχής πρέπει να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και τους σκύλους που επικοινωνούν μαζί μου μέσω e-mail. Τους ευχαριστώ για τα καλά τους λόγια και τους εύχομαι τα ίδια και... χειρότερα.


ΞΕΚΙΝΑΩ ΜΕ ΓΛΥΚΟΛΟΓΑ....

GIATI MORE XYNH, AGAMHTH KI ASXHMOMOYRA, ASXOLEISAI ME TON ALASTORA, ESY TI PARAPANO KANEIS KAI THEOREIS TOYS ALLOYS YPODIESTEROYS KAI XORIS LOGO.KOITAXE NA TITHASEYSEIS TA KOPLEX POY EXEIS KAI META NA ASXOLEISAI ME TOYS ALLOYS...
*KAI BRES KANA XYNO SAN KAI SENA, NA SE PHDAEI POY KAI POY GIA NA HREMHSEIS.
GIORGOS KANATIS

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΠΑΡΑ...

name pali
apolitos vlameni-vlamene stin diafimisi tou internet DEN EXEI ANGELIOSIMOOOOOOOOOOOOOO
oxi san tinn tv tou kolou pou douleyeis.
me salio kai ypomoni tha pas mprosta
ps kala pernai o panoulis vlepo. stin pipa ton exeis

ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΥΓΝΟ ΕΚΒΙΑΣΤΗ... (χέστηκα από το φόβο μου)

To exypno pouli apo th myth pianetai ...
Na to tymasai ayto.
Exw sta xeria mou kati poy se afora kai se endiaferei ...
Ta to steilo ekei poy prepei ...
----
Ta leme sthn kolash


Να υπενθυμίσω στον τελευταίο ηλίθιο... συγνώμη φίλο, πως για κάτι τέτοιες απειλές ο Παπαγιάννης βρέθηκε στο αυτόφωρο. Εγώ πάλι αντί αυτοφώρου προτιμώ να τον γράψω στις ωοθήκες μου (αφού με θέλετε γυναίκα).

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΙ'ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ


Όχι άλλο Πανούλη.

Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ BLOG


Τα πράγματα είναι απλά. Δεν σε παίρνει στα σοβαρά κανένας; Θέλεις να πεις την παπαριά σου και δεν δέχεται να την ακούσει ούτε η γυναίκα σου; Δεν σου μιλάνε ούτε στο καφενείο του χωριού σου; Υπάρχει λύση! Κάνε και εσύ ένα blog και γράψε ότι σου κατεβάσει το ηλικιωμένο μυαλό σου.
Ένα άλλο μυστικό είναι το όνομα. Χρησιμοποιείσαι κάποια λέξη που να κάνει εντύπωση. Δεν πειράζει αν ακόμα και εσύ δεν την καταλαβαίνεις. Σημασία έχει να είναι κάτι που να εντυπωσιάζει. Αλάστωρ, Ίακχος, Απελάτης, Διόσκουρος, Αίαντας ο Λακαιδεμόνιος και άλλα τέτοια όμορφα.
Από εκεί και πέρα είπαμε. Μπορείς να κινηθείς μεταξύ του καθόλου, του τίποτα και του μηδέν! Βάλε φωτογραφίες μωρών, γράψε αμπελοφιλοσοφίες και ρίξε και μερικά φεγγάρια. Άστα να δουλεύουνε μόνα τους!

Λαλάκη τι το θέλεις το Blog; Πήγαινε σε κανένα καφενείο να πιεις τσαγάκι, να παίξει καμία πρέφα και άσε την τεχνολογία. Ή γράψε κανέναν από εκείνους τους ψαγμένους στίχους σου. Μαύρα κοράκια, κόκκινα κοράκια...ξέρεις εσύ.

P.S. Μου αρέσει που και εσύ μπήκες στο παιχνίδι της αναζήτησης της ταυτότητας μου. Κάνεις και διαπιστώσεις...τρομάρα σου.

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Καθόμαστε σαν μακάκες και γράφουμε στα blogs και στα sites για την ψυχή της μανούλας μας. Τι διαστροφή είναι αυτή; Όλα την σήμερον ημέρα πρέπει να πληρώνονται και μάλιστα... "μαύρα", αδήλωτα, και αφορολόγητα.
Πως γίνεται να βάλω και εγώ μια διαφήμιση κάποιας κρατικής τράπεζας στη σελίδα μου;
Θα ήθελα σας παρακαλώ και μια διαφήμιση κάποιας πολυεθνικής, για παράδειγμα κάποιου αναψυκτικού.
Δεν με χαλάει και μια-δυο τοπικές διαφημίσεις.
Δεν ξέρω βέβαια αν χρειάζονται τιμολόγια, ΦΠΑ, αγγελιόσημα και τα λοιπά. Χρειάζονται;
Έλα μώρε, τόσος κόσμος βάζει διαφημίσεις χωρίς να κάνει τίποτα από τα παραπάνω, εμένα θα πιάσουν τώρα; Άλλωστε ποιος το ελέγχει και ποιος το ψάχνει;;;

P.S. Η φωτογραφία δεν έχει καμία σχέση με τα παραπάνω. Τυχόν ομοιότητες οφείλονται καθαρά σε κωλοφαρδία.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ


Πάλι νεροποντή χθες στα Σέρρας, πάλι καταστροφές και ξανά-μανά τα ίδια.
Βέβαια κάποιοι έχουν την είδηση πριν ακόμα καν γίνει. Ο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ για παράδειγμα το έχει το θέμα στην πρώτη του σελίδα. Τι κι'αν είναι παλιό το δημοσίευμα; Σημασία έχει που είναι μέσα στα γεγονότα. Μια ημερομηνία αλλάζεις και είσαι και ο πρώτος μάγκας!

ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ...



ΠΑΝΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ;


Ψέμματα δεν λέω, αμαρτία δεν παίρνω.
Μου έστειλαν την φωτογραφία και μου λένε πως είναι τα πόδια του Πανούλη και τραβήχτηκε κάπου στην Αθήνα.

Πανούλη, αναγνωρίζεις τα πόδια;;;

P.S. Κάτι μου θύμισε η φωτογραφία και όταν το βρω θα σας το δείξω.

Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

ΕΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΚΟ


Θλίψη, πόνος, συγκλονισμός για την απουσία σου! Και μέσα στο θρήνο και το μοιρολόι το "γιατί" ακούγεται πιο δυνατά ακόμη κι από το κλάμα. Η συγκίνηση αφόρητα ασφυκτική. Τα δάκρυα δεν συγκρατούνταν ακόμη και από τους πιο ψύχραιμους. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον ανείπωτο πόνο από την απουσία σου.

Θα μου επιτρέψεις να απαγγείλω μερικούς στίχους που με ενέπνευσε η καλοκαιρινή σου απουσία.

Κι απόψε μόνος άγγιξα τη σιγαλιά του δρόμου,
μ΄ ένα λεβάντε να κρατά της νύχτας το σιγόντο
καθώς των πεύκων γαργαλά τις φυλλωσιές,
σε ξαναθυμήθηκα στων αστεριών το φόντο
και τ΄ άδειο το στρατί μου γέμισε δροσιές.

Ποτέ δεν έφυγες από κοντά μου
κι ας είμαι μόνος μου στην άκρη της χαράς
να γεύομαι το χάδι σου που νοητά τ΄ αφήνεις
στα κλειστά τα βλέφαρά μου,
ταξίδι ατελείωτο του νου και της καρδιάς
και τα άρθρα σου που αλλού κορίτσι μου τα δίνεις.

Δεν είσ΄ εδώ να μοιραστείς μαζί μου τους ψιθύρους
από το κύμα σαν φιλά τη γη του αλωνάρη,
τους στίχους που γεννά το φως του φεγγαριού
σιμά στη μελωδία του βραδινού βαρκάρη,
για κείμενα που γίναν φως καλοκαιριού.

Ποτέ δεν έφυγες από κοντά μου
κι ας είμαι μόνος μου στην άκρη της χαράς
να γεύομαι το χάδι σου που νοητά τ΄ αφήνεις
στα κλειστά τα βλέφαρά μου,
ταξίδι πονεμένο του νου και της καρδιάς
και τα άρθρα σου που αλλού κορίτσι μου τα δίνεις.

Δεν είσ΄ εδώ να ξαναμπείς στου δειλινού το χρώμα,
με τ΄ ουρανού το πορφυρό να συμβολίσεις πάθος
πάνω στη λαχτάρα για ένα σου φιλί,
ν΄ αλλάξεις το μοιραίο μου και πιο μεγάλο λάθος
που ήσουν και μ’αφησες χωρίς «ΚΑΘΡΕΦΤΗ» και χωρίς ανατολή.


Αφιερωμένο στην Αριάδνη που έφυγε για διακοπές και μας άφησε μόνους και έρημους να ασχολούμαστε με την… ΕΜΜΕΛΕΙΑ.

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΝΕΣΑΙ


Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Ο ΕΧΩΝ ΔΥΟ…BLOGS


Διάβασα στον ΙΑΚΧΟ την ανάρτηση του με τίτλο “ Ο ΕΧΩΝ ΔΥΟ ΧΙΤΩΝΑΣ…” . Δεν θα σταθώ στο λαϊκίστικο περιεχόμενο του αφού λίγο πολύ όλοι εκεί έχουν κινηθεί στο θέμα που προέκυψε με την ΕΜΜΕΛΕΙΑ. Είναι άλλωστε ο εύκολος δρόμος να το παίξεις ευαίσθητος και φιλεύσπλαχνος και να μην το ψάξεις καλύτερα για να βρεις την πραγματική διάσταση του θέματος. Για κάποιους εξ ορισμού πολύτεκνος σημαίνει και «φουκαράς», ενώ ξεχνάμε πως και οι περισσότεροι εφοπλιστές για παράδειγμα είναι πολύτεκνοι. Ας το αφήσουμε όμως αυτό.

Η ανάρτηση του Ίακχου ξεκινάει με τη λέξη “ΣΥΝΩΝΣΤΙΜΟΣ” . Φυσικά η σωστή λέξη είναι “ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ”, αλλά ούτε και αυτό είναι το θέμα. Εγώ θέλω να σταθώ στην συνήθεια να γράφει κάποιος μια λέξη λάθος, αν έχει συνηθίσει να το να τη γράφει έτσι.

Διάβασα πριν λίγο καιρό στην ΚΑΦΤΡΑ μια και καλά χιουμοριστική ανάρτηση και εκεί ο τίτλος είναι “ΣΥΝΩΝΣΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ”. Προσέξατε το “ΣΥΝΩΝΣΤΙΜΟΣ”;;;

Τι συμπέρασμα βγάζετε;;;

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

ΠΑΝΟΥΛΗ... ΚΑΛΗΜΕΡΑ


Ευτυχώς που υπάρχει η ανωνυμία των Blogs.
Αν έγραφα επώνυμα, τότε θα ήμουν αναγκασμένος να κάνω καταγγελίες για κάποιους επώνυμες, στις αρμόδιες αρχές.


Υ.Γ. Ακόμα περιμένω την μήνυση σου!

ΑΔΙΚΗΣΑ ΤΟ ΕΙΡΗΝΑΚΙ


Σε e-mail που έλαβα (ίσως και από την ίδια την Παπαδάκη) μου έγινε γνωστό πως η Ειρήνη δεν είναι πια υπεύθυνη τύπου του Πανσερραϊκού καθώς με την λήξη της περσινής πολύ επιτυχημένης χρονιάς για την ομάδα των Σερρών, την έστειλε ο Θεοδωρίδης για διακοπές... μακράς διαρκείας!

Έτσι φαίνεται πως αυτό το site δεν το επιτελείτε το τρυφερό χεράκι της Ειρήνης αλλά κάποιο άλλο χέρι. Περισσότερα δεν γνωρίζω αλλά το γεγονός παραμένει το ίδιο. Η σελίδα είναι ανάλογα τραγική με την ομάδα.


P.S. Μη μου πείτε πως τη σελίδα την φτιάχνει ο Μπούμπας!