Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

ΝΑ ΚΑΙ Ο ΕΤΑΙΡΟΣ ΚΑΠΑΔΟΚΗΣ

ΤΟ ΒΑΖΩ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ:
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ
Αφιερωμένο εξαιρετικά, στον συντάκτη αυτού.
Ελπίζω, το ένα από τα δύο blog στα οποία έγιναν καταγγελία, να είναι το δικό μου.
Πολύ γέλιο θα ρίξουμε.....
Το δήλωσα αμέτρητες φορές και το ξαναδηλώνω, ότι δημοσιογράφος ΔΕΝ είμαι....
Ξεβρακώστε με να δείτε ποιος είμαι και μετά να δούμε ποιος είναι δημοσιογράφος.....
Εκεί θα πέσει το μεγάλο ξεβράκωμα.....
Όσο για τα τρία τουλάχιστον πρόσωπα που αναφέρετε, είναι και αυτοί ανώνυμοι;;;;;
Ποιοι είναι;;;; Γιατί δεν αναφέρεις τα ονοματάκια τους;;;; Μήπως είναι και αυτοί στη σφαίρα της φαντασίας σας;;; Ή είναι και αυτό "καλά πληροφορημένες πηγές";;;;;;
Τέλος πάντων, συμφωνώ απολύτως με τον serresites και απλά σας αφιερώνω το παρακάτω τραγουδάκι....


serrespress.blogspot.com




ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ:
- Απ'ολη αυτή την ιστορία υπάρχουν δυο ενδεχόμενα. Ή να μην ξαναυπάρξει ελεύθερο blog στα Σέρρας ή να σταματήσει το κλείσιμο των blog κάτω από την απειλή μηνύσεων.
- Μέχρι σήμερα η απειλή μηνύσεων είχε αποτελέσματα. Κάτω από ένα κλίμα πανικού, κάποιοι προτίμησαν να βάλουν λουκέτο παρά να παλέψουν για τις ιδέες και τις απόψεις τους (εκτός και αν δεν είχαν δίκαιο ή δεν ήταν αλήθεια αυτά που έγραφαν). Απ'οτι φάνηκε όμως η απειλή είναι απλά απειλή και επειδή είχε αποτέλεσμα κάποιοι το συνεχίζουν. Νομίζω όμως πως δεν πιάνει πλέον το κόλπο. Το μέλλον θα δείξει.
- Ακόμα και αυτοί που απειλούν με μηνύσεις επίσημα δεν το παραδέχονται ή δεν το ανακοινώνουν. Βάζουν άλλους να τα γράφουν και αυτοί περιμένουν να πιάσει.
- Ούτε και οι υποτιθέμενοι μάρτυρες κατηγορίας δεν παραδέχονται αλλά ούτε διαψεύδουν την εμπλοκή τους.
- Ακούστηκαν και ονόματα δικηγόρων που επίσης δεν δεν παραδέχονται αλλά ούτε διαψεύδουν κάτι. Αν μάλιστα κάποιοι από αυτούς έχουν και πολιτικές φιλοδοξίες δεν ξέρω κατά πόσο θα τους κάνει καλό όλο αυτό το νταβαντούρι.
- Ξεκαθαρίζω για ακόμα μια φορά τη στάση μου. Τα γραφόμενα μου έχουν καρατσεκαριστεί από νομικούς και υπάρχουν διαβεβαιώσεις πως δεν περιέχουν τίποτα μεμπτό. Απορούν μάλιστα πως είναι δυνατό συνάδελφοί τους να προσπαθήσουν να στηρίξουν κατηγορίες σε τόσο ξεκάθαρα πράγματα. Το όλο θέμα είναι η αποκάλυψη των ταυτοτήτων των blogs γιατί κάποιοι πιστεύουν πως επώνυμα ο άλλος μπορεί να διστάσει να τα πει έξω από τα δόντια. Δεν έχουν σκεφτεί όμως το ενδεχόμενο ή να υπάρχει η περίπτωση που αναφέρει ο serrespress ότι δηλαδή αν ο blogger δεν είναι δημοσιογράφος δεν τον πειράζει να τα καταγγείλει και επώνυμα ή στη δική μου περίπτωση ενδόμυχα να επιθυμεί την αποκάλυψη της ταυτότητας του έτσι ώστε οι "κουτσομπολίστικες"και χιουμοριστικές αναφορές μου να μετατραπούν σε επώνυμες σοβαρότατες καταγγελίες.
- Επιθυμώ μετά την καταδίκη να μας βάλετε στο ίδιο κελί με τον serrespress.
- Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.