Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ



Ακούω διάφορα για τα θηλυκά φιντάνια της Σερραϊκής τηλεόρασης αλλά λόγω του ότι ασχολούμαι μόνο με sites και blogs δεν θα ήθελα να τα σχολιάσω και εγώ. Άλλωστε ίσως μακράν η πιο αστεία παρουσία παρουσιάστριας, δημοσιογράφου, εκφωνήτριας και όπως αλλιώς ατυχώς μπορούμε να την πούμε, ανήκει στη serrestv που είναι διαδικτυακό κανάλι και άρα στα χωράφια μας. Πολλά χρόνια είχαμε να δούμε αλλά κυρίως να ακούσουμε μια τόσο άσχετη με το αντικείμενο να παλεύει να αποδείξει πως υπάρχει και αυτή στα Μ.Μ.Ε.
Τι να πω και τι να πρωτοσχολιάσω; Τα ελληνικά της; Καλύτερα να βάλεις να μιλήσει ένας αλλοδαπός.
Τις ερωτήσεις της; Και μόνο από τον τρόπο που τις υποβάλλει καταλαβαίνεις ότι είναι άσχετη με το αντικείμενο.
Την εμφάνιση ; Φαίνεται καθαρά η προσπάθεια της να μας αποσπάσει την προσοχή του κόσμου από τις τραγικές συνεντεύξεις και να την ρίξει στα στήθια και στα μπούτια.
Τις προτάσεις της; Κάποιος πρέπει να της πει πως δεν δίνει αυτή συνέντευξη αλλά απλά αυτή ρωτάει. Προτάσεις χωρίς αρχή μέση και τέλος, χωρίς κόμμα και χωρίς τελεία.
Το συντακτικό; Ένα παιδάκι 10 χρονών σίγουρα ξέρεις να συντάσσει προτάσεις καλύτερα. Δηλαδή αναρωτιέσαι αν αυτή έχει πάει και σχολείο.
Και όλα αυτά στο μοναδικό διαδικτυακό κανάλι που διαθέτουμε και ομολογουμένως αν και χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα, βρίσκεται σε καλό δρόμο. Αναρωτιέμαι πως την κρατάνε εκεί μέσα; Κοπελίτσες με μπούτια και στήθος και μάλιστα όχι κοντά στα σαράντα, μπορούνε να βρούνε όσες θέλουν. Σε αυτή κόλλησαν;
Περίεργο, πολύ περίεργο και ο νους μου πάει σε άλλα!

p.s. Τυχαία προχθές την άκουσα και σε κάποιο ραδιόφωνο. Κατάλαβα πως ήταν αυτή αμέσως. Πραγματικά δεν αντέχεται.